Mărimea Penisului

Tot ce Trebuie Să Știi Despre Descărcarea de Muzică

Pe vremuri, dacă ai vrut să dețină un anumit cântec, ați avut de a cumpăra întregul album. Acum, tot ce trebuie să faceți este să descărcați-un singur fișier MP3 de pe Internet. Există multe servicii diferite, care face mai ușor pentru a descărca muzică. Citiți următorul articol pentru a afla mai multe despre ei.

Un sfat mare să ia în considerare atunci când te gândești la descărcarea de muzică este de a previzualiza un album întreg înainte de a vă decide să-l cumpere. Nu e niciodată o idee bună pentru a cumpăra un album intreg daca ati auzit doar o melodie de pe ea. Nu s-ar putea ca restul.

Un mare downloader de muzică ar trebui să ia în considerare este Amazon MP3 downloader. Puteți cumpăra muzică de popularitate pe Amazon.com, sau puteți căuta pentru toate tipurile de download-uri gratuite cu asta. Faceți clic pe “Get mp3” de pe orice melodie doriți să descărcați, și dacă dacă downloader nu este deja instalat, veți primi un prompt pentru a descărca. După aceea, alege “Download Song”, pe cântec, și începe descărcarea. Apoi, se va deschide în programul privind sistemul dvs., care deschide de mp3-uri.

Amazon și iTunes sunt populare piețe pentru găsirea de descărcat muzică. Puteți configura un cont gratuit și răsfoiți melodii de milioane de artiști. În multe cazuri, puteți asculta chiar de la un eșantion mic de un cântec înainte de a cumpăra. Aceasta este o modalitate foarte bună de a accesa o mulțime de muzică într-un singur loc.

Dacă te-ai regasit descărcarea o mulțime de muzică, poate doriți să ia în considerare un serviciu de abonament de muzică. Servicii, cum ar fi Rdio și Spotify, să faceți cumpărături de la o mulțime de cântece și percepe doar o taxă lunară scăzută. Puteți chiar descărca muzică pentru redare offline, doar ca ai o achiziționat download. Este mult mai ieftin mod de a construi biblioteca de muzică.

Dacă îl iubești cu adevărat un artist, a verifica afară site-ul lor pentru muzică. Cele mai multe trupe menține o prezență on-line în cazul în care acestea oferă informații despre muzică și excursii, și au, uneori, va oferim gratuit muzica de acolo. Aceasta ar putea include în caz contrar piese nelansate sau o melodie de pe noul album sunt încercarea de a promova.

Free Music Archive și Internet Archive oferă acces gratuit muzica care este complet legal pentru a descărca. Verifica-le dacă sunteți de lucru pe construirea de colectare. Ele contin de multe ori muzica de obscure sau mai puțin cunoscute, artiști, și muzica se întinde fiecare gen. Descărcarea este simplu, odată ce sunt de la site-ul.

Dacă sunteți descărcarea de muzică de la o mică sursă cunoscută, asigurați-vă că ați actualizat recent software-ul antivirus care rulează în timpul descărcării. Oricând nu sunt sigur în cazul în care fișierul este vine de la, este o necesitate pentru a proteja computerul. Aceste fișiere pot fi amestecate cu malware și spyware. Ai nevoie de top antivirus de protecție pentru a asigura computerul.

Dacă aveți de gând pentru a descărca muzică on-line, asigurați-vă că pentru a instala un program antivirus de renume. Acest lucru va asigura că toate melodiile download nu conține nici un cod malitios. Nu wan pentru a distruge calculatorul dumneavoastră doar pentru a obține un cântec gratuit! Software-ul Antivirus vă protejează de soarta.

Dacă descărcați muzică de pe un peer-to-peer service, să ia timp pentru a curăța de metadate pentru fișierele pe care le obține. Metadatele este cine, ce și unde a fișierului. Lucruri cum ar fi numele artistului, numele albumului, titlul piesei, și gen. Un pic de curat poate merge un drum lung pentru a-ți digital player fiind capabil de a oferi cea mai bună experiență pentru tine.

O alternativă foarte bună de a descărca muzică de pe telefon sau computer este să vă înscrieți cu un serviciu de muzică de streaming. Există destul de câteva servicii disponibile în cazul în care puteți asculta muzică on-line. Ele pot avea reclame pe paginile lor, dar ascult toate muzica pe care doriți este de obicei gratuit.

Descărcarea de muzică este o clipă, atunci când știi unde să-l caute. Există mai multe opțiuni diferite pentru a face acest lucru on-line, și de a ști care este cel mai bun serviciu poate fi dificil. Cu sfaturi de la acest articol, puteți găsi toate melodiile pe care doriți, fără a petrece ore de vânătoare pentru ei.