Marimea Penisului Normal

Nu Lasa Astm Ruina Ziua Ta, Încercați Aceste Sfaturi Eficiente

Mai mulți copii se dezvolta astm astăzi au fost în trecut. Împreună cu genetica, există multe cauze de mediu, de asemenea,. Sunt lucruri pe care le puteți face pentru a reduce incidenta de atacuri de astm, și pentru a ajuta la reduce sansa ca copilul tau va dezvolta astm. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi cum să faci doar asta.

Acesta poate fi înțelept să poarte o brățară dacă aveți astm bronșic. În acest fel, dacă ați fost de a avea un atac de astm și nu se poate vorbi pentru tine, paramedicii vor ști că aveți această condiție. Dacă nu vă simțiți confortabil poartă și brățară, asigurați-vă că pentru a transporta ceva pe tine că ai astm.

Bronhodilatatoarele sunt un tratament comun pentru astm, care este prescris de un medic. Acesta este, de obicei în formă de un inhalator, și sunt de scurtă și de lungă durată tratamente. Pe termen scurt va ajuta imediat cu un simptom, în timp ce cu acțiune de lungă durată, doza va fi de probleme în curs de desfășurare.

A evita să fie în jurul valorii de fum și vapori. Fum, inclusiv fumul de tigara si gazele de eșapament ale autovehiculelor, conține particule mici de praf și substanțe chimice, care pot irita bronșic garnituri. Această iritație este periculos pentru astmatici, deoarece poate interfera cu respiratia intr-un sistem compromis. Respirație în fumul de țigară, mai ales poate declansa un atac de astm.

Este înțelept pentru toți pacienții cu astm bronșic, pentru a achiziționa de fluxul de vârf de metri de casa lor. Aceste mașini pot ajuta să verificați funcția pulmonară, astfel încât să știi dacă ești în pericol de a avea un atac de astm. Aceste mașini sunt ieftine și anumite asigurări va plăti de fapt pentru ei.

Asigurați-vă că toată lumea în familia ta, inclusiv pe tine, primește anual vaccinul antigripal. Fă tot ce poți pentru a evita o infecție respiratorie dacă aveți astm bronșic. Acest lucru înseamnă că ar trebui să ia toate măsurile standard de precauție pentru a evita boli, cum ar fi spălatul pe mâini, obtinerea vaccinate și de a evita pe cei care sunt bolnavi.

Păstrați casa ta meticulos curat pentru a reduce potențial de atac dacă există un suferind de astm care trăiesc acolo, mai ales în dormitor. Nu permiteți fumatul în casa ta, și să păstreze mâncarea în bucătărie. După utilizarea chimice pentru a curăța, aerul din casă.

Asigurați-vă că nu aveți orice alergii alimentare dacă aveți astm bronșic. Mulți oameni găsesc la fel de greu ca acestea sunt alergice la anumite alimente. O reacție alergică poate, de asemenea, efect de astm pentru că respirația poate fi scăzut. Fie sigur de a merge la camera de urgență în cazul în care credeți că aveți o reacție alergică la produsele alimentare.

Pentru a evita toate lucrurile care declanseaza astmul. Fumul de tigara poate fi deosebit de supărătoare, dar există și alte lucruri pentru a evita. Stai în casă în timpul ori atunci când nu poate fi un incendiu în apropiere, deoarece funingine și cenușă va agrava plămâni și stai departe de puternic vapori și fum chimice.

Dacă suferiți de astm, ar trebui să fie conștienți de faptul că animalele pot fi un trigger pentru crizele de astm bronșic. În timp ce s-ar putea să nu aibă nici animale specifice legate de alergii, animalele se acumulează murdăria și alte substanțe nocive care pot declanșa un atac atunci când te apropii de ei. În special, ar trebui să fii atent în jurul valorii de comune animale de companie cum ar fi câini și pisici.

Stai hidratat, mai ales în timpul unui atac de astm. În timp ce respirație și în afară, umezeala se evaporă de pe nas și pe gură. Atunci când aveți un atac și de respirație la un ritm mult mai rapid decât de obicei, sunteți, de asemenea, evaporarea umezelii la un ritm mai rapid. Este ușor de a deveni deshidratat, care va face doar lucrurile mai rău.

Au inhalatorul tehnica de verificat. Mulți oameni folosesc inhalatorul lor în mod necorespunzător. Dacă nu utilizați inhalatorul corect, este posibil să nu fi primit o doza corectă de medicament, ceea ce înseamnă că nu va funcționa la fel de eficient pentru tine. Orice medic cu experiență în tratamentul astmului bronșic ar trebui să fie capabil de a critica inhalatorul tehnica.

Luați în considerare utilizarea unui spacer cu inhalatorul. Un spacer este un dispozitiv care se duce intre puffer si gura. Utilizarea unui spacer poate ajuta mai mult din medicament ajunge în plămâni, unde se poate lucra, în loc de a sta în gură și gât, în cazul în care nu face nici un bine.

Daca tu sau un membru al familiei suferă de astm sever, pentru a primi o recomandare de la medicul dumneavoastră, pe care spital pentru a vizita înainte de a pleca în vacanță. Nu vrei să fi de vânătoare pentru o calificare spital în mijlocul unui atac. Știe în avans ce medicii sunt bune și cum să ajungi la ele poate reduce stresul situației.

Notați cât de des, o dată pe săptămână, utilizați inhalatorul. Tu nu ar trebui să se bazeze pe un inhalator de salvare mai mult de două ori pe săptămână. Dacă vă aflați în nevoie de mult mai multe ori, ar putea fi un semn că astmul nu este controlat bine sau că există un nou factor de mediu care cauzează atacuri mai frecvent. Cât de des folosiți inhalator de salvare ar trebui să servească ca un memento că mediul trebuie să fie monitorizate.

După cum am arătat la începutul acestui articol, mai mulți copii astăzi decât oricând sunt diagnosticate cu astm bronșic. Sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta mai mică șansă ca copilul tau va dezvolta astm. Aplica sfaturile din acest articol, și de a ajuta vă asigura că plămânii copilului rămâne sănătos și puternic.