Marimea Normala A Penisului

Excelente Sfaturi de Pensionare, Care Este Vitală Pentru Confortul Dvs.

De pensionare este ceva care o mulțime de oameni doresc să învețe despre, dar ei nu știu de unde să încep. Adevărul este că, cu cât înveți mai repede, cu atât mai bine. Obține un plan de pensionare început și să vă familiarizați cu sfaturi, care va fi prezentat la tine aici, în acest articol.

Determina exact costurile de pensionare. Veți avea nevoie de 75 la sută din venitul curent pentru a trăi confortabil. Persoanele care au primit deja un venit scăzut poate avea nevoie de aproximativ 90%.

Nu uita să-și planifice viața ta, din punct de vedere financiar să se pregătească pentru pensionare. Cei mai mulți oameni învață de timpuriu că salvarea este foarte important, dar ei nu reușesc să ia în considerare tot timpul vor avea în mâinile lor. Planul pentru hobby-uri, cursuri și activități de voluntariat, deci ai ceva productiv lucruri de făcut cu timpul tău!

Ia în considerare a lua o clasă, sau studiază o limbă străină în anii de pensionare, pentru a păstra mintea ascuțită. În timp ce de relaxare este tot bine și bună, vechiul proverb “folosești sau pierzi” se aplică în anii de aur. Păstra mintea activă și concentrat, sau s-ar putea risca să devină uituc în timpul cel mai distractiv de ani de viață!

Dacă luați o mulțime de medicamente și trăiesc dintr-un venit fix la pensie, ia în considerare un e-mail pentru planul de droguri. Aceste planuri pot ajuta să obțineți un trei la șase luni furnizarea de lucrări de întreținere medicamente pentru mai puțin decât de droguri, taxe de magazin. Ai, de asemenea, comoditatea de livrare la domiciliu.

Ești îngrijorat de faptul că nu le-ați salvat suficient pentru pensionare? Adevărul este că nu este niciodată prea târziu pentru a începe. Revizuire situația dumneavoastră financiară și începe de economisire de tot ce se poate. Dacă nu e mult, nu-ți face griji. Orice bani este mai bună decât nici bani, și cu cât mai repede de lucruri, mai mult interes va fi în poziția de a câștiga.

Tu ar trebui să salva la fel de mult ca tine poate pentru anii de pensie, dar ai nevoie pentru a investi cu înțelepciune. Dacă puteți adăuga diversitate pentru portofoliul dvs., acesta va achita cu generozitate. Acest lucru va reduce riscul.

Reechilibra întregul portofoliu de pensionare o dată pe trimestru. Acest lucru poate preveni pierderi uriașe în viitor. De asemenea, puteți pune bani în mare câștigători. Vorbesc cu un consilier financiar pentru a determina cel mai bun plan pentru tine.

Păstra mintea ascuțită de o provocare-te cu puzzle-uri și jocuri. Aceasta este o modalitate buna de a exercita creierul tău. Puteți găsi toate tipurile de puzzle-uri on-line. Cuvinte încrucișate puzzle-uri și căutări de cuvinte sunt populare, și acestea variază de la simplu la foarte complex. Face câteva puzzle-uri de zi cu zi și de a exercita creierul tău.

Măsură ce se apropie de vârsta de pensionare, pentru a afla despre Medicare. Această parte importantă a vieții de după lucru este ceva ce trebuie să știți despre acum. Există termene limită pentru semnarea în sus și grave alegeri să fie făcute. Să fie conștienți de opțiunile și obligațiile acum, pentru a evita lipsesc necesare beneficii mai târziu.

Dacă aveți peste vârsta de 50 de ani, puteți face “prinde” contribuții la IRA. În general vorbind, 5.500 de dolari este valoarea maximă pe care vă puteți pune în IRA în fiecare an. Dar, după ce te-a lovit vârsta de 50 de ani, limita creste la aproximativ $17,500. Acest lucru este mare pentru oamenii care au început târziu, dar încă mai trebuie pentru a salva înapoi o parte.

Face calculele și dau seama cât de mult bani ai nevoie pentru a trăi. Dacă vreodată speranța de a trăi fără de lucru, atunci ai nevoie pentru a avea banii salvate înainte de timp în planul de pensionare. Dau seama cât de mult costă pentru a trăi confortabil și acest lucru vă va oferi o formă de obiectivul de economisire.

Atunci când doriți să se ocupe de pensionare, aceasta nu ar trebui sa te streseze la fel de mult acum, că aveți aceste sfaturi în minte. Asigurați-vă că aveți grijă de aceste lucruri cu atenție, deoarece are de-a face cu viitorul tau. Noroc și sperăm că puteți obține un plan!