Marime Normala Penis

Coping eficiente Tehnici Pentru cei care Sufera de Apnee de Somn

Poate că nu credeți că sforăitul este nimic să fie preocupat, dar ar putea fi un semn de o tulburare foarte gravă numită apnee în somn. Aceasta afectiune este tratabila daca te caute ajutorul necesar. Citiți mai departe pentru a afla dacă sforăit dumneavoastră prezintă semne de ceva mai serios decât pur și simplu vechi sforăit, și de a afla ce se poate face despre el.

Dacă doriți scutire de la simptomele apnee de somn, o modalitate de a le obține este să începeți să jucați un instrument de suflat din lemn. Cercetarea efectuată de către specialiști din Germania indică puteți antreneaza-ti muschii de la nivelul cailor respiratorii superioare de joc didgeridoo. Vei avea un control mai bun asupra cailor respiratorii este dilatarea și rigiditatea țesuturilor înconjurătoare, dacă exercitarea acestor muschi. Acest lucru înseamnă că practicarea cu regularitate cu un instrument de vânt va reduce severitatea de apnee in somn simptome care vă confruntați.

Cel mai bine este de a avea apnee de somn diagnosticate și tratate de către un medic. Daca este lasata netratata, nu vei avea nevoie de odihna de care aveți nevoie, care va face sa te simti obosit și incapabil de a se concentra a doua zi, și poate duce chiar la probleme grave de sănătate pe drum.

Încercați unele gât și gură exerciții. Un motiv pentru care oamenii suferă de apnee de somn este pentru că gâtul lor aproape atunci când dorm. Consolidarea acestor muschi poate reduce sansa ca vor merge moale în timp ce tu dormi. Încercați unele limbii, maxilarului și gâtului exerciții pentru a crește gât putere.

Dacă dumneavoastră curentă opțiuni de tratament nu sunt de tăiere, vorbesc cu un medic despre tehnici suplimentare care ar putea fi potrivite. Sunt oameni care nu răspund bine la tradiționale de apnee în somn tratamente, și, uneori, ei trebuie să aibă o intervenție chirurgicală. Aceasta operatie poate implica eliminarea vegetatiilor adenoide, lărgirea căilor respiratorii sau scoaterea amigdalelor.

Puteți reduce apneea de somn cu exerciții pentru a consolida muschii gatului. Atunci când țesutul moale a gâtului se prăbușește, respiratorii devine blocat și apneea de somn apare. Când mușchii devin mai puternici, șansele devine mai puțin că se va prăbuși și provoca un blocaj în căile respiratorii.

O modalitate foarte bună de a urmări progresul somn, mai ales dacă dormi singur, este de înregistrare de unul singur în noapte. A doua zi puteți uita-te pentru semne de apnee și a vedea dacă există anumite momente sau declansatori care determina apnee. Aceasta este o mare resursa pentru dumneavoastră medicale profesionale.

Luarea de măsuri pentru a vindeca starea de insomnie poate duce la o reducere semnificativă a episoadelor de apnee de somn. Insomnia este o cauza majora de apnee în somn și când suferinzi începe pentru a obține regulat și odihnitor somn, apnee in somn de multe ori dispare. Set regulat de culcare și asigurați-vă că dormitorul tău este întuneric și liniște.

Pentru a reduce severitatea de apnee de somn pe timp de noapte, să se miște mai mult în timpul zilei! Studiile au arătat că prelungite de inactivitate, în timpul zilei va provoca fluid de viteză și îngustarea căilor respiratorii până la sfârșitul zilei, când te întinzi pe spate sau în jos. Pentru a evita această complicație de apnee in somn, ridică-te și întinde cel puțin o dată la fiecare oră.

Apnee de somn obstructiva, uneori, poate fi adus pe de sforait. Este important să se ia timp și de a găsi un tratament pentru sforait simptome, în scopul de a trata apneea de somn. Există sforait dispozitive care pot ajuta la ameliorarea sforăitul tău și consideră că alergiile pot, de asemenea, contribuie la sforăit. Se ocupe cu problemele tale sforait, dacă le aveți și vă poate vindeca de apnee în somn.

Cei cu apnee de somn nu ar trebui să bea alcool înainte de culcare. – Ți mușchii gâtului să devină relaxat, și-l face greu pentru tine de a respira in timpul somnului. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțe la băut cu totul, doar să încercați să nu să aibă nici înainte de culcare.

Aboneaza-te la o bună poliță de asigurare de sănătate. A fost diagnosticat cu apnee in somn ar putea duce la primele dvs. pentru a merge în sus, dar de a cumpăra o politică bună vă va ajuta să acopere costurile de CPAP mașină și vizite frecvente la medic. Compara diferite politici și achiziționa cele mai multe de acoperire vă puteți permite.

Sforăitul și apneea de somn sunt două lucruri total diferite. E important ca tu să știi diferența dintre cele două astfel încât să puteți vedea medicul dumneavoastră dacă credeți că aveți. Semne de apnee de somn includ extrem de tare sforait, oboseala in timpul zilei, sufocare sau tragindu pentru aer pe timp de noapte și dificultăți de respirație.

După cum ați văzut din articolul de mai sus, apneea de somn poate fi foarte gravă, dar este tratabila. Arm-te cu informațiile de mai sus, și să preia controlul asupra acestei probleme. Odată ce știi măsuri puteți lua, sunteți pe cale de a un mai noapte de somn odihnitor, și va fi mai sănătos pentru el.