Mareste Penis

În Căutarea Pentru Sfaturi Despre Vorbitul In Public? Ai Venit La Locul potrivit!

Vorbitul în public este ceva care lovește frica în inimile multora. În timp ce nu ar trebui să vorbesc în fața unui public de foarte multe ori, ocazia nu apar acum și apoi, astfel încât este util să știți cum să meargă despre a face bine. Informațiile din următorul articol ar trebui să vă dota pentru a face doar asta.

Dacă vorbim despre ceva care într-adevăr s-a întâmplat în discursul dumneavoastră, aceasta va face mai mult sens. Face o schiță de discurs înainte de a începe dvs. de discurs. Acesta ar trebui să aibă un început, un mijloc și un sfârșit, care este clar, astfel încât să obțineți ideile tale mai bine. Dacă discursul tău este bazat pe evenimentele din viața reală, atunci va pare mai autentic și natural.

Ia să știu de camera în care aveți de gând să vorbească în public. Asculta cat de bine vocea ta va fi proiectat. Încercați echipamente pentru a vedea cum funcționează. Vezi cum te pot utiliza mijloace vizuale pentru a vă avantaj. Figura afară de a face contact vizual cu cei din public.

Vizita coafor în ziua de vorbire. Nimic nu dă mai multă încredere decât în căutarea și senzație de mare. Cumpere un costum nou, care te face să te simți bine pentru a susține nivelul de încredere. Membrii publicului va lua notă de tine, atunci când sunt îmbrăcați pentru succes și emană un sentiment de încredere.

Înainte de lansarea în material, să încerce să câștige peste mulțime. Le salut și se agită mâinile lor sau zâmbet la ei. Când ai un vibe pozitiv înainte de un discurs, acesta va stimula interesul lor în auzind discursul actual.

Fi sigur de a practica discursul dumneavoastră în avans. Practică, de multe ori, astfel încât să puteți livra gândurile în mod natural și fără probleme. Utilizați un cronometru pentru a perfecta lungimea de vorbire. În acest fel, nici nu va lăsa publicul agățat cu timp liber, nici nu-i forța să stea mai mult decât doresc.

Face cele mai bune dvs. pentru a oferi informații unice pentru publicul dvs. în loc de a le spune lucruri de ușor ar putea ajunge la altcineva. Ai nevoie pentru a face clar că este că ei au nevoie să asculte. Face cercetare pentru a vă asigura că nu sunteți oferindu-le conținut duplicat.

Când vine vorba de timp pentru a face un discurs într-un loc public, încercați să ajungeți mai devreme. Acest lucru poate ajuta să devină mai familiarizați cu împrejurimile. Familiarizarea cu aspectul camerei, microfoane, și alte discurs sida, care sunt disponibile în această cameră pot ajuta să devii mai relaxat înainte de a vorbi.

Încercați pentru a găsi umor în situația dacă lucrurile nu merg conform planului. Sunt multe variabile, atunci când vorbesc în public, ceea ce înseamnă că există multe oportunități pentru ca lucrurile să meargă prost. Microfon sau proiector poate să nu funcționeze, poate fi o întrerupere în alimentare sau cineva poate intra în camera în mijlocul discursului. Încercați să luați lucrurile pas cu pas. A lua lucrurile prea în serios poate duce la tine a luat-o razna, așa că încercați să râdă de pe orice probleme care pot apărea.

Ia în considerare aspectul tau. Publicul nu este posibil să te asculte atunci când starea ta de rochie sau abilitățile de estetică sunt distrag atenția. Ia în considerare audiența atunci când te gândești la ceea ce aveți de gând să poarte. Costume funcționează bine în cele mai multe discursuri, dar ia în considerare ceva mai casual, atunci când vorbește cu publicul mai tânăr.

Pentru a deveni un mai priceput orator, trebuie să omită anumite cuvinte și expresii din vocabularul tau. Începe o propoziție cu cuvântul “de fapt”, transmite surpriză sau supunere. Nu utilizați niciodată fraza “eu gândesc” în discursurile dumneavoastră. Această expresie comunică slabă autoritate, și publicul va percepe că lipsa de convingere.

Vizualizează-te da un minunat discurs public. Cele mai multe te vizualizezi succesul, cu atât mai probabil va fi pentru a face o realitate veni ziua cea mare. Mental, pregătește-te pentru succes, și asta e un lucru mare. O mulțime de oameni nu sunt destul de sigur cum să se ocupe cu succes.

Ritmul de vorbire. E ușor să vorbești prea repede atunci când ești nervos, și mulți oameni sunt vinovați de acest lucru. Chiar dacă discursul este una dintre cele mai bune scrise pe subiect, nu va conta prea mult dacă oamenii nu pot înțelege ceea ce se spune. Încetini ritmul atunci când se vorbește pe scenă.

Reduce anxietatea despre vorbitul în public de gândire publicului ca o singură entitate. Nu se concentreze pe faptul că există 50 de persoane în cameră. În schimb, vizualizează-te vorbind cu doar una sau două persoane. Această strategie este cea mai eficientă atunci când auditoriul este format din membri cu profiluri similare, așteptările, și înțelegere a subiectului.

Folosi emoțiile pentru a aduce publicul de partea ta și păstrați-le distra. Dacă subiectul vă permite, face câteva glume. Dacă subiectul este serios, spun unele anecdote. Indiferent de motivul pentru care aveți nevoie pentru a da discursului, vrei publicul încântat și pe partea ta de-a lungul întregului lucru.

Vorbind în fața unui grup de persoane nu trebuie să fie o perspectivă înfricoșătoare. Puteți avea încredere și echilibru, pentru a oferi memorabile observații. Amintiți-vă sfaturi le-ați învățat în această piesă data viitoare când te afli în picioare în fața unui public, și sunteți sigur de a face o impresie excelentă.