Maca Pareri Medici

A verifica Afară Acest Articol Despre vorbitul in Public, Care Oferă Multe Sfaturi de Mare

Cei mai mulți oameni vor trebui să dea un discurs public la un moment dat în viața lor. Dar majoritatea oamenilor spun că au teamă gândul de a vorbi unui public. Deci, aveți nevoie pentru a învăța să-și învingă teama. Sfaturile de mai jos vă poate ajuta să faci doar asta și să țină un discurs care să fii mândru.

Sentimentul nervos înainte de a vorbi în public este foarte comun. Pentru a ajuta la depășirea teama de a vorbi în fața altora practică discursul va fi avertizat de mai multe ori în fața familiei tale. Acest lucru vă va permite să lucreze în orice îndoit în discursul tău. În plus, acest lucru vă va oferi șansa de a vorbi în fața altora.

Nu dau discursul dumneavoastră, fără a merge peste ea de multe ori. Uneori, oamenii cred că este bine pentru a obține doar în sus pe podium și dau seama ce au de gând să spun chiar acolo și apoi. Chestia e, te-ai putea găsi în imposibilitatea de a ține discursul de gând. Fi sigur de a crea discursul dumneavoastră și du-te peste el de mai multe ori.

Dacă va fi vorbitul în public, a viziona un material video de unele dintre cele mai celebre discursuri. Studiul lor de livrare a discursului, ce informații au fost incluse în vorbire și cum au implicat activ publicul lor. Apoi, utilizați aceste informații pentru a vă ajuta să livreze un discurs de neuitat.

Indiferent de ocazie pentru a da un discurs, rochie pentru a impresiona. Ținuta corectă este sigur de a face sa te simti mai increzator. De sex masculin boxe ar trebui să se gândească și să porți o cravată, pentru că, în general, atrage atenție la zona gurii.

Evita consumul de alcool înainte de discursul dumneavoastră. În timp ce ați putea crede că-l va ajuta să te relaxezi, vi se cere pentru probleme. Nu vreau discursul tău să cadă pentru că sunt prea în stare de ebrietate să vă amintiți ceea ce ai vrut să transmiți în vorbire.

Nu țineți niciodată o conversație profundă cu cineva doar pentru că ei stau într-unul din rândurile din față. Atunci când vorbiți în public, toată lumea ar trebui să fie la fel de important pentru tine. Asigurați-vă că fiecare persoană în cameră este pe deplin conștient de tot ceea ce se spune.

Atunci când a cerut să vorbească la o nunta, ați putea fi tentați să încercați un fel de amuzant repezi sau a scormoni distracție la participanți. Chiar si atunci cand intentiile tale sunt bune, acest lucru poate fi dureros. Este mai bine să vorbească într-un amical, de îngrijire și de susținere la acest eveniment important.

După ce ați scris discursul, practica de peste si peste până când este angajat pentru memorie. Aceasta poate fi o idee bună să-l recite în fața oglinzii, astfel încât să puteți vedea modul în care alții te va vedea. Încercați obtinerea de feedback de la familie, atunci când faci uscată se execută de discursuri pentru ei. Acest lucru vă va ajuta în timp ce face îmbunătățiri importante și gata de a livra un discurs.

Îmbunătăți dvs. de a vorbi in public prin încheierea cu un apel la acțiune. Un apel la acțiune nu trebuie să spui da publicului vinde greu. În schimb, se concentreze pe acțiuni sugerează că într-adevăr vor beneficia membrii publicului. Explica cum apelul la acțiune vă va ajuta să le și asigurați-vă că acțiunea îl recomandăm este simplă și eficientă. Include un apel de ajutor la acțiune în fiecare publice discurs.

Dacă publicul te face nervos, încercați să nu pentru a privi pe nimeni în ochi. În schimb, uită-te deasupra capetelor lor. Publicul nu va fi în măsură să spun, și nu veți fi distras de nimeni exprimare. Acest lucru vă va ajuta să păstrați se concentreze pe mesajul dvs. mai bine.

Încercați pentru a găsi umor în situația dacă lucrurile nu merg conform planului. Sunt multe variabile, atunci când vorbesc în public, ceea ce înseamnă că există multe oportunități pentru ca lucrurile să meargă prost. Microfon sau proiector poate să nu funcționeze, poate fi o întrerupere în alimentare sau cineva poate intra în camera în mijlocul discursului. Încercați să luați lucrurile pas cu pas. A lua lucrurile prea în serios poate duce la tine a luat-o razna, așa că încercați să râdă de pe orice probleme care pot apărea.

După cum puteți vedea, există mai multe metode și trucuri pentru a vă ajuta să depășească teama de a vorbi in public. Aveți nevoie pentru a găsi cele de mai sus pentru a vă ajuta să se ocupe cu orice aspect legat de vorbitul in public te deranjează cel mai mult. Astfel încât să ia indicii de mai sus și să le utilizeze pentru a oferi cel mai bun discurs pe care le puteți.