Lungimea Penisului

Simplu Și Avansat de Energie Verde, Sfaturi

Poluarea; este răul care ne-am elibera pe planeta noastră în fiecare zi, ca am puterea noastră masini, case și întreprinderi. Dacă sunteți unul dintre cei care vede necesitatea de a trage departe de formele tradiționale de energie și caute curat, surse regenerabile de energie, acest articol ar trebui să fie util pentru tine.

Instalarea de panouri solare și de a culege beneficiile ușor. Înainte de a întreprinde acest proiect cu toate acestea, există câteva lucruri să ia în considerare. Cred că despre cât de mult soare casa ta, de obicei, devine. Dacă acasă este sub o mulțime de umbra, sau într-o zonă în cazul în care nu aveți o mulțime de zile insorite, puterea acumulată din solar unitatea nu va fi foarte important.

Dacă sunteți în procesul de, sau de planificare, proiectare casa ta, vă puteți construi unele surse de energie verde chiar în casa ta de la început. Începe prin a căuta pentru un teren care are o sursă de apă, cum ar fi un pârâu sau o cameră pentru turbine eoliene. O altă idee bună este de a alege un acoperis cu panouri solare construit în. Puteți chiar să poziționați-le pentru a obține mai mult de lumina soarelui.

În scopul de a economisi energie la domiciliu, plug electronice, inclusiv televizoare și DVD playere, în benzi de putere și atunci când nu le folosiți, opriți alimentarea benzi. Nu numai ca vei fi conservarea energiei de a face acest lucru, dar va fi, de asemenea, economisirea de bani pe factura de energie electrică.

Atunci când aveți un sistem de energie solara instalat, asigurați-vă că bateriile care dețin puterea sunt situate în imediata apropiere a celulelor. Făcând acest lucru va ajuta la prevenirea pierderilor de putere în cablu. Se diminuează, de asemenea, orice șansă de cablu va nuanta celulele, ceea ce le reduce capacitatea de generare.

Încercați lacunele de etanșare sub uși și ferestre în timpul verii și iarna. Acest lucru poate preveni cald sau aer rece din exterior de la intrarea în casa ta, care va ajuta sa pastrati la o temperatura buna tot anul. Ai putea încerca, de asemenea, pune în covoare pentru a oferi mai mult de izolare la podea.

Dacă nu există apă curentă pe proprietatea ta, tu ar trebui să ia în considerare investirea într-o bună hidro-soluție de alimentare. Un simplu moara poate transforma într-un generator de energie. Luați legătura cu Departamentul de Eficiență energetică și Energie Regenerabilă pentru a afla dacă fluxul este suficient de puternic pentru a produce o cantitate semnificativă de putere.

A începe să utilizați baterii care au fost reciclate sau folosiți baterii reîncărcabile. Baterii de unică folosință sunt pline de toxine și de a lua de fapt, aproximativ jumătate din energia pe care o pune în evidență, în scopul de a produce. Dacă utilizați de unică folosință cu baterii, asigurați-vă că pentru a le recicla. Baterii reîncărcabile, cu toate acestea, pot fi utilizate de peste si peste din nou.

Au întotdeauna o sursă de putere de rezervă pentru un vânt sistem de generare. Sistemul trebuie să fie capabil să țină cont de low-vânt de zile. Această rezervă ar putea fi un alt tip de sursă regenerabilă, cum ar fi un sistem de baterie alimentată de energia solară, sau un generator diesel. O altă opțiune este de a avea acasă conectat la sursa de curent de grilă.

Comutator de debit scăzut sau dual toaletele. Aceste toalete folosi doar 1.28 litri de lichid culoare. Familiile de obicei folosesc 20-40% mai puțină apă, folosindu-le în loc de medie toalete. În medie, o familie poate economisi până la 2.000 de galoane de apă pe an! Acest lucru poate oferi economii semnificative la factura de apă, în fiecare lună.

Se spală hainele în apă rece. Hainele să fie la fel de curat dacă utilizați apă rece în loc de apă caldă, și de a face switch-ul poate salva o mulțime de energie. Cele mai multe dintre energia utilizată pentru a spala haine este energia de încălzire a apei folosește pentru încălzirea apei.

Amintiți-vă să scoateți din priză aparatele atunci când nu sunt utilizate. O mulțime de aparate va continua să consume o cantitate semnificativă de energie pasiv chiar și atunci când acestea sunt oprite. Motivul pentru aceasta este faptul că energia este necesară pentru alimentarea caracteristici, cum ar fi LED-uri lumini de stare, și ceasuri. Complet deconectați aparatul de la priza de perete va ajuta să economisiți energie.

O modalitate ușoară de a face casa ta mai ecologice este de a înlocui vechile corpuri de iluminat cu altele, care sunt calificate ENERGY STAR. Dacă sunteți în imposibilitatea de a instala calificate ENERGY STAR corpuri de iluminat în momentul de față, cel puțin înlocuiți becuri standard cu becuri compacte fluorescente (Cfl), care folosesc mult mai puțină energie.

Mai mult și mai mulți oameni devin conștienți de necesitatea trecerii de la tradițional, poluante de energie din surse regenerabile, curat, energie verde. Să sperăm că, o parte din gândurile și ideile menționate în acest articol ar trebui să vă ajute ca să aflați mai multe despre energie verde. Toți avem responsabilitatea de a avea grijă de lumea noastră, și de a găsi surse de energie mai bune este cheia pentru a îndeplini această responsabilitate.