Kanamicina Penis

Ce Trebuie să Știi Despre Cumpărături Pentru O Masina Noua

Mulți dintre noi urăsc cumpărături pentru autoturisme și consideră că este un rău necesar. E greu de înțeles numeroase opțiuni care sunt acolo atunci când vine vorba de cumpărături auto. Acest articol a expert mașină de consiliere de shopping.

Niciodată nu cumpăra un model care este în afara intervalului de pret. O mulțime de oameni cumpara masini sport pentru că ei au căzut pentru dealer slick comentarii despre cât de bine arată conducere. Amintiți-vă că scopul oricărui agent de vanzari este de a face cel mai mare comisiei, astfel încât aceștia vor beneficia de vânzare der mașină.

Înainte de a achiziționa o mașină, asigurați-vă că un mecanic inspectează cu atenție. Dacă ei spun nu, lăsați. Ai nevoie de un mecanic pentru a oferi o părere obiectivă despre starea masinii si verifica pentru daune, submersie în apă sau alte probleme unii dealeri încerca să se ascundă.

Când stau la masa de negocieri, să ia timp pentru a negocia prețul mașinii înainte de a vorbi despre dvs. de trade-in. Făcând acest lucru vă va ajuta să obține cel mai bun tarif pentru ambele vehicule. Pentru a face acest lucru în mod eficient, nu discuta despre comerț-in-uri până după ce ați stabilit un preț de nou a vehiculului.

Ia un test extins cu mașina. Nu-l ia pentru un spin rapid prin cartier de unul singur. În schimb, se înroleze toți cei care vor fi în mod regulat de echitatie in masina pentru a împărtăși opiniile lor. Cere dealer pentru o după-amiază plină de test drive, astfel încât să aibă șansa să o ia pe autostradă pentru a verifica lucruri cum ar fi pick-up și pete oarbe, și petrece ceva timp într-adevăr sentimentul de confort interior.

Se abtine de la orice distribuitor care nu este dispus să vă dau un extinse de test-drive. Cere pentru o întreagă după-amiază pentru a testa masina este o cerere perfect rezonabila. Dacă dealer-ul refuză și nu va găzdui cererea, ar trebui să te duci în altă parte. O masina este o achiziție mare și un mare angajament, un dealer ar trebui să înțeleagă asta și să te obisnui cu masina înainte de a cumpăra.

Atunci când merge la un dealer auto, fiți pregătit pentru negociere parte să iasă. În timp ce există multe fi unii dealeri care au cele mai bune interese la inima, mai vreau doar pentru a obține cât mai mulți bani de la tine ca se poate. Acest lucru este de ce trebuie să fie strict și nu se stabilească pe o înțelegere sunteți inconfortabil cu.

Munca pe scorul dvs. de credit înainte de a cumpăra o mașină. Un scor de credit de rău înseamnă dobânzi mai mari taxe. Asta va duce la o mai mare lunar factura masinii. Și, în unele cazuri, care va duce la creșterea primelor de asigurare pentru mașini. Obține dvs. de credit în ordine, astfel încât să nu sunt blocate într-taxe mari pentru viața de împrumut masina ta.

Atunci când sunteți la cumpărături pentru o masina, nu lasa dealerul stii din prima ca ai o meserie. Așteptați pentru a discuta despre dvs. de trade-in, până când, după ce au negociat prețul de vânzare de noua ta masina. Dezvăluirea acestei informații poate pune la un dezavantaj în timpul negocierii.

Nu renunță la presiune. Vânzătorul nu vrea să iasă din afacerea asta, așa că el vă va spune tot ce este nevoie să semnezi un contract la acel moment. Ignora-l. Face ceea ce este cel mai bine pentru tine, și dacă aveți nevoie pentru a avea timp să se gândească la asta, să ia timp aveți nevoie.

În timp ce ați putea dori să cumpere o mașină, astăzi, cumpararea de mult poate însemna că ei nu au o masina cu caracteristicile pe care le doresc. Puteți întotdeauna să le cereți pentru a apela afiliate dealeri pentru a vedea dacă au mașina în mulțime, dar nu pari disperat sau vor ridica prețul.

Nu se așteaptă să facă o achiziție în primul dealership. În fapt, dacă veți face așa, atunci sunt, probabil, de a face o achiziție proastă. Cumpărături în jurul valorii de este întotdeauna important, iar acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de a face un inteligent de achiziție cu o masina sau camion. Ia-ti timp si uita-te în jurul valorii de.

Multe din avantajele pe care un comerciant le oferă sunt foarte scumpe, inclusiv rust-proofing, vopsea de etanșare și dispozitive anti-furt. Magazin în jurul valorii de înainte de a te apropia de multe pentru a afla ce masina locală magazine sunt de tarifare pentru aceste servicii, și apoi să ia citate-ai lua cu tine pentru a obține fie o afacere de la dealer sau săriți peste aceste add-on-uri complet.

Un agent de vânzări de locuri de muncă este de a face cât mai mulți bani posibil. Pare evident, dar acest punct poate obține pierdut în fața unui bun agent de vanzari. Feriți-vă de suplimente și suplimente care pot fi adăugate la sfârșitul de vânzare. Chiar și un model de bază poate deveni costisitoare daca șaua jos de aceste taxe.

Atunci când fac cumpărături pentru o masina, țintă la sfârșitul lunii. Vanzator nevoie pentru a face obiectivele lunare, care înseamnă că puteți ajuta ei ajunge la acest obiectiv. Negocieze în vederea încheierii luna pentru cel mai bun acord posibil.

Găsirea dreptul de mașină poate fi dificil. Dacă te duci pe mult cu informații, veți obține ceva mare. Păstrați aceste informații în minte în timp ce magazin. În mod surprinzător, este posibil să se negocieze un preț rezonabil pe cont propriu.