Intarzierea Ejacularii

Face Cele Mai multe Din Cumpărarea Și Vânzarea de Aur Cu Aceste Sfaturi,

Cu dreptul de pregătire și educație, este posibil pentru oricine de a investi cu succes în aur. Aur de investiții este un din ce în ce mai atractiv oportunitate pentru mulți investitori, și tu ai putea fi unul dintre ei. Dacă acesta este cazul, ține de lectură pentru a obține sfaturi utile cu privire la pornirea de aur experiență de investiții.

Uită-te în companii ca GoldMoney. Acest program vă permite să cumpere aur, fără a lua în posesia fizică a acestuia. Depuneți bani într-un cont și de a le atribui aur, care rămâne în bolți. Nu vă faceți griji despre furtul de aur ca este asigurată în timp ce este ținut în siguranță.

De a afla dacă aveți o bucată făcută de un designer de bine-cunoscut. Uneori, originea piesei și designer de piece face o bucată de aur în valoare de mai mult, mai degrabă decât au topit. Spune-cumpărător, dacă aveți o bucată facut de cineva demn de remarcat, pentru a obține un preț mai bun.

Luați măsuri de precauție în cazul în care e-mail elemente. Există o mulțime de e-mail-în servicii în aceste zile, și în timp ce acestea pot fi convenabil, aveți nevoie pentru a vă proteja. Trimite piesele prin intermediul asiguratului e-mail, să ia fotografii și să cunoască politicile companiei în caz că pierzi piese de aur și vrei o înțelegere.

Aveți o alergie la nichel? Dacă este așa, sunt mai bine obtinerea de bijuterii, care are o mai mare conținut de aur, 18 sau 22 de carate de aur. Elementele care au o mai mare conținut de aur sunt mai puțin susceptibile de a provoca o reacție alergică. Ar trebui, de asemenea, stai departe de bijuterii placat cu aur.

În timp ce faci de cercetare despre vânzător de aur, se abtine de la comentarii pe site-uri social media. Vânzătorii de aur au fost cunoscute pentru a plăti oameni pentru a produce false recenzii despre serviciile lor. Nu conta exclusiv pe clienți că ai citit pe acele site-uri și de a continua cercetarea prin alte site-uri.

Verificați prețurile de aur în ziua în care dumneavoastră sunt de cumpărare sau de vânzare de aur. Aceste informații pot fi găsite pe mai multe site-uri diferite. Nu plătiți niciodată în exces de 8% de marcare de mai sus prețul spot. Unii dealeri percepe mai mult decât atât, dar este un rip-off.

Știu ce trebuie. Doar pentru că ceva se pare ca de aur nu înseamnă că este în valoare de aur în greutate. Unele bijuterii este un compozit de un număr de diferite metale. Acest lucru reduce prețul său. Elementele pot fi, de asemenea, placat cu aur. Dacă nu știi sigur de valoarea ta bucată de aur, l-au evaluat înainte de prezentarea pentru vânzare.

Face un angajament de la tine să fii educat in aur. Stiu merge: numai tu ești de partea ta. Cumpărătorii, indiferent de cât de renume, doriți să obțineți cea mai bună afacere pentru ei înșiși posibil. Dacă nu poți vorbi limba, există o foarte bună șansă pe care le va pierde în orice fel de negociere.

Fi o comparație cumparator. Fiecare dealer de aur va face diferite oferte. Aceasta poate depinde lor, comisia a înființat sau flexibilitatea în onorariile lor. Dar nu vei vedea beneficia de aceasta, cu excepția cazului în jur de magazin. Nu te opri la primul loc și îl numesc o zi. Ați putea face o afacere proastă pentru tine.

Încercați să evitați cumpărarea de monede de aur de la mici magazine care pretind a fi dealeri de renume. Vrei să asigurați-vă că persoanele pe care le face sunt foarte cunostinte vaste despre afaceri, așa că ar fi în interesul dumneavoastră să se uite pentru un dealer de aur, care are o mult mai mare inventar.

Dacă sunteți interesat in vanzarea de aur, s-ar putea veni peste un anunț care să ateste că un cumpărător va fi la un hotel local aproape de tine. În multe cazuri, aceste persoane sunt interesați în mai mult decât aurul, deci, dacă aveți alte obiecte de valoare, ar trebui să fie capabil să le descarce. Cu toate acestea, nu va comanda un preț foarte mare pentru aur de la aceste persoane, și ei vor încerca de multe ori să te presez în vânzare.

Multe magazine de bijuterii va cumpăra aur, și ele sunt de multe ori cele mai bune locuri pentru a merge, în general, ei plătesc un preț corect. Cu toate acestea, ca de aur părți și e-mail-în operațiuni de a deveni mai popular, aceste magazine au început să înțeleagă că ei nu trebuie să plătească bani la fel de mult ca au folosit pentru a pentru elemente. Obține mai multe citate înainte de a face orice decizii.

În cazul în care cumpărătorul de aur nu cere să-ți vezi de IDENTITATE, poate doriți să se gândească de două ori despre a face afaceri cu ei. Cumpărătorii de aur sunt cerute de lege pentru a vedea ID-ul dvs. și a înregistra informațiile dumneavoastră. Această cerință ajută recupera bunurile furate și previne spălarea de bani.

Nu intra într-un război al ofertelor pe piese de aur pe acțiune on-line site-uri. În spiritul de competiție, poate ajunge să plătească excesiv pentru o lucrare care nu este în valoare de ea. Du-te în fiecare licitație separate cu o înțelegere clară a cât de mult sunteți dispus să plătească pentru aur.

Atunci când investesc în aur, trebuie să ia în considerare cât de mult de capital vor fi utilizate. Ar trebui să utilizați nu mai mult de cinci la sută din întregul cont pentru a se asigura că nici o pierdere nu va fi catastrofal. Ca profiturile cresc, deci va fi contul dvs., și cinci la sută va ajunge să fie chiar mai mulți bani.

După cum știți acum, aurul piețele sunt deschise pentru toți. Dacă ai stat pe margine anterior, aceste sfaturi ar trebui să fi aprins un foc sub tine. Piața de aur este gata pentru tine de a intra și de a domina! Distreaza-te trăgând de declanșare pe investițiile dumneavoastră!