Intarzie Ejacularea

Design Interior nu Veți Găsi Oriunde în altă Parte

Termenul de design interior poate aduce viziuni de lux și o etichetă de preț care este la fel de potrivit! Nu te lăsa prins în opinii profesionale de design interior. Design Interior are ceva de oferit pentru toată lumea, inclusiv un novice ca tine. Utilizați sfaturi în articolul de mai jos pentru a avantajul tau si vei vedea ce design interior are de oferit pentru tine!

Setați un buget pentru interior-design de proiect înainte de a începe orice lucrare. Costurile pentru acasă-proiecte de îmbunătățire poate ușor scăpa de sub control dacă nu setați o limită de cheltuieli. În timp ce puteți fi un pic mai flexibil, n-ar trebui să-și petreacă mai mult decât vă puteți permite. Având un buget pot ajuta să fii mai creativ.

Dacă vă simțiți că idei de design interior nu vin doar de la tine, aduna idei pentru tine. Multe orașe au decorat showhouses proiectat de designeri de interior pentru a ajuta publicul să obține o perspectivă în proiectarea. Dacă nu te simți ca și cum ai vizita un showhouse, uita-te la diferite cărți, acasă decorare și proiectare reviste sau de a folosi Internetul ca sursă de inspirație.

Dacă vrei un look fresh pentru casa ta, nu cred că trebuie să-și petreacă o avere. Modificări Simple pentru draperii sau doar rearanjarea mobilier poate da, uneori, noul look pe care le doriti. Schimbarea corpuri de iluminat poate da o cameră un aspect nou, fără a costa prea mult.

Dacă aveți tendința de a redecora camerele de multe ori, ar fi înțelept să aibă mobilier și pereți, care sunt neutre și apoi accentul ei cu colorate, eye-catching accesorii. În acest fel, atunci când următoarea redecoreze camera ta, ai nevoie doar de a schimba accesorii în loc de complet reproiectat camera ta.

Pune poze la nivelul ochilor. Nu pune poze sus pe un perete. Predarea imagini la nivelul ochilor, nu doar a le face mai ușor pentru a vedea. Atunci când poziția poze de sus, se face tavanul să apară mai mici. Lăsându-le la nivelul ochilor creează un frumos punct focal și deschide camera un pic.

Dacă doriți să adăugați o dramatică atinge într-o cameră fără revopsire-l în întregime, puteți alege un perete pentru a picta într-un accent umbra. Acest lucru ar trebui să fie o culoare vibrantă, care coordonează cu restul camerei e culori, dar cu siguranta iese în evidență. Luați în considerare utilizarea unui primar umbra într-o cameră care este de altfel vopsite în culori pastelate, de exemplu.

Dacă aveți o destul de mare camera de zi pentru a trage mobilier pe perete și de a crea o mai mult spațiu interesant pentru tine si familia ta. Pune mobilier jart tamponare în perete este o mare greșeală pe care o fac oamenii când sunt aranjarea mobilier în camera de zi.

Poate că nici nu ia în considerare, dar un subsol este un loc minunat pentru design interior. Acest domeniu de o casa este, de obicei, cele mai întunecate și mai triste. Pentru a adăuga strălucire la acest spațiu, utilizați lumina de culoare de vopsea de pe pereti, instalați de iluminat bun, și a pus într-o fereastră de tratament în culori deschise, dacă există ferestre.

Încercați ceva complet nou. Poate credeți că nu vă place culori luminoase, de exemplu. Poate nu-ți plac catifea, dar încercați să-l, oricum! Ce crezi că poate nu-i place, de fapt, poate fi doar lucru de care ai nevoie in casa ta pentru a crea un nou și diferit. Puteți începe mici, dar încercarea de lucruri noi care vă ajută să re-evalueze ceea ce vă place și poate trăi fără.

Pentru a oferi un design de cea mai bună iluminare posibilă, ia în considerare pictura pereti alb. Culorile inchise au tendinta de a absorbi lumina frumoasa care vine în casa ta. Pereți albi, pe de altă parte, va ajuta reflecta lumina naturala pe tot parcursul casa ta, oferindu-întregul interior un real sentiment de dramă.

Când vi se pune tratamente fereastră în camera de zi ar trebui să cumpere întotdeauna suficient pentru a perie sau atarna pe podea. Ceva ce oamenii de multe ori nu este să stea perdele, care sunt prea scurte si nu ajung la sol. Camera ta va ajunge în căutarea de nașpa.

Dacă aveți o bucătărie mică, nu folosi culori inchise. Culorile inchise pot face o camera sa para mai mica decat este de fapt. Daca bucataria ta este mica, folositi culori deschise cum ar fi alb sau bej. Culori luminoase, va servi, de asemenea, pentru a înveseli bucătăria dumneavoastră, făcându-l simt mai deschisă și mai puțin înghesuit.

Un design interior sfat pentru afara casei este de a elimina frunze și alte plante care obstrucționează casa dvs. de vedere. O casă cu prea mare de plante și arbuști are o trecere in revista apariții. Dacă dețineți o casa mai veche, multe dintre arbuști și copaci va fi nevoie să fie împodobite sau eliminate pentru a face casa mai primitoare.

Pentru a salva pe spațiu, puteți decora camera de oaspeți, astfel încât se poate dubla ca un birou acasă. Mai degrabă decât a avea un pat în cameră, a pus într-o canapea sau canapea extensibilă. Unele seminte pot dubla ca birouri. Utilizați culorile din camera, care sunt de gen neutru.

După cum puteți vedea, există multe moduri de abordare de design interior. Nu trebuie să angajeze un profesionist sau să plătească pentru articole de lux pentru a face casa ta atrăgătoare pentru tine și familia ta. Utiliza unele sau toate din ceea ce ați învățat în acest articol azi, și sunteți sigur de a vedea un cămin mai fericit pentru tine!