Ingrosarea Penisului

A face față Cu Hemoroizi: Ce Trebuie să Faci

Există o serie de modalități în care poate usura durerea de hemoroizi, inclusiv: odihna, bai de sezut, Ains, bea multă apă și mănâncă o dieta bogata in fibre. Doar cazurile care nu au răspuns bine la alte tratamente ar trebui să fie luate în considerare pentru intervenție chirurgicală. În articolul de mai jos vă poate ajuta în înțelegerea cauzelor de hemoroizi și cum puteți aplica măsuri eficiente pentru ameliorarea hemoroizilor, atunci când acestea apar.

Dacă aveți hemoroizi, încercați să evitați ridicarea de obiecte grele. Atunci când ridicați obiecte grele, se pune presiune pe corpul tau. Acest lucru este echivalentul a strecurat pentru a avea o mișcare intestinului. Ridicarea grele ar trebui să fie evitate cu orice preț atunci când ai hemoroizi. Dacă ai nevoie de grea de facut, ia în considerare a cere ajutorul cuiva.

Dacă preferați mai multe ingrediente naturale pentru tratarea afectiuni, ia în considerare achiziționarea o alifie, unguent sau cremă care conține castan cal. Acest botanică produs, care este foarte popular în țările Europene, poate fi aplicat direct pe hemoroizi externi. În câteva minute, în soluție de actualitate va micsora dimensiunea de hemoroizi și de a oferi ajutor de la senzații de înțepături.

Există de fapt o mulțime de lucruri în propria bucătărie pe care le puteți folosi pentru a te scuti de hemoroizi. Puteți face ceva simplu cum ar fi un pachet de gheata, care poate da ajutor. Aplicarea unui pachet de gheata va ajuta la reducerea dureri de hemoroizi. Un refrigerat pachet de gheata pot fi aplicate la suprafață, reducerea umflarea și de a oferi o oarecare ușurare de la durere.

Atunci când sunt la un restaurant, asigurați-vă că nu mâncați salsa sau pentru orice alimente care conțin o mulțime de condimente. Alimentele condimentate pot irita simptomele de hemoroizi, care pot face sa te simti inconfortabil. Elimina toate alimentele condimentate din dieta ta pentru a controla dvs. de hemoroizi.

Dacă vă confruntați cu această problemă, atunci ar trebui să nu vă faceți griji excesiv inițial. Aceasta poate dura ceva timp pentru a se vindeca, dar nu ar trebui să dureze mai mult de două săptămâni. Dacă vi se pare că durează mai mult decât aceasta, decât este, probabil, timp să-l verificat de un profesionist.

Transportă o perna cu tine ar putea face un pic conștient de sine, dar nu va oferi ajutor de la hemoroizi. Utilizarea la locul de muncă poate face sa te simti un pic prost, dar chiar și doar folosind-o în mașină și la domiciliu va ajuta la ameliorarea mult de durerea pe care o vei experimenta și de a face hemoroizi mai puțin stresant.

Dacă aveți o firmă scaun la locul de muncă, aduce o pernă pentru a sta pe timpul zilei. Această pernă poate reduce cantitatea de frecare pe care le au pe piele, care poate limita răni pe care le achiziționați. Găsi un gel moale pernă pentru a sta în timp ce la locul de muncă.

Dacă aveți hemoroizi, se adauga menta de apa pe care o bea. Menta are foarte liniștitor caracteristicile și poate te calmezi atunci cand esti stresat. Acest lucru poate îmbunătăți starea dumneavoastră și a vă ajuta să obțineți dvs. de hemoroizi sub control. Bea apă menta pentru a vă ajuta să te simți mai bine în timpul zilei.

Dacă nu mănânci multe legume și fructe, ar trebui să asigurați-vă că pentru a lua suplimente de fibre. Nu lua suplimente de la toate o dată, le răspândit într-o zi și să bea o mulțime de apă

În picioare pentru perioade lungi de timp fără mișcare poate provoca hemoroizi pentru a forma. Aceeași problemă poate apărea dacă stai ore în șir și nu se ridică pentru o pauză. Încercați alternând între a sta și în picioare dacă nu sunt în măsură pentru a obține în sus și de mers pe jos în jurul în timpul zilei.

Rămâne curat! Avea grijă de hemoroizi! Când te duci la toaletă, asigurați-vă că vă curățați zona bine, având grijă să nu-l irita. Dacă jos nu este curat, bacterii poate face drumul său în hemoroizi, și provoca inflamatii sau chiar un abces. Pentru a preveni aceste evenimente dureroase, asigurați-vă că se spală bine și pentru a preveni iritarea!

Acum știi că există mai multe opțiuni diferite pentru prevenirea si tratarea această condiție inconfortabil. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda chiar o intervenție chirurgicală, dacă el decide hemoroizii sunt destul de severe. Sunteți sigur de a găsi de relief de la durere și severitatea de hemoroizi, atunci când vă aflați cauze si tratamente pentru ei.