Iarba Tapului Unde Se Gaseste

Magazin Online mai Inteligent Cu Aceste Sfaturi Și Trucuri

Cumpărături on-line este una dintre cele mai simple și cele mai convenabile moduri de a găsi elemente care aveți nevoie sau doresc. În afară de compararea cu ușurință a prețurilor de diferiti furnizori, aveți posibilitatea să configurați un cont care încarcă automat cardul dvs. fără a cere informații. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cumpărături on-line!

Nu încercați niciodată să cumpere direct de la un link cineva te-a trimis într-un e-mail, cu excepția cazului este un bine-cunoscut și respectat-ului, ca Amazon.com. Prea mulți consumatori păcălit escrocherii prin intermediul link-uri in e-mailuri dubioase. Vizitați URL-ul site-ului menționat în e-mail, în loc de clic pe link-ul în sine.

În jur de magazin atunci când fac cumpărături on-line. S-ar putea găsi că prețurile pentru anumite elemente pot varia foarte mult de la magazin la magazin. Pentru a fi sigur că veți obține cea mai bună afacere, uită-te la câteva magazine diferite pentru a afla prețurile lor, precum și taxa de transport maritim. Acest lucru vă va permite să obțineți cea mai bună afacere.

Dacă sunteți o repetare online shopper, spyware software-ul trebuie să fie păstrate până-la-data. Hackerii și alte ne ‘ er-do-puțuri de multe ori ținta populare site-uri de cumpărături pentru a phish pentru identificare și informațiile de cont. Acorde o atenție la avertizări generate de software-ul antivirus și asigurați-vă că raportul de activitate neobișnuită la magazin în sine.

Nu cheltui prea multi bani pe transport. Taxele de transport pot adăuga într-adevăr în sus. Multe site-uri oferă transport gratuit, gratuit de transport maritim odată ce ați cheltui o anumită sumă, sau aveți un cod promoțional care vă permite să obțineți gratuit de transport maritim. În loc de a plăti hard câștigat bani pe transport, uita-te pentru un magazin care navele pentru gratuit.

Nu da numărul dvs. de Securitate Socială la un comerciant online. Acest număr nu este necesară pentru plasarea comenzilor online. Oferind un magazin online de numărul dvs. de Securitate Socială poate ajuta să le folosiți-vă informațiile personale și private să fure identitatea dumneavoastră. Pentru a preveni asta, dacă te duci la un magazin on-line site-ul și văd asta ca pe o cerință, nu cumpara nimic de la ei și magazin în altă parte.

Fii atent ce site-uri le patroneaza. Este dificil să știm care sunt pe sus și de sus și care nu sunt, dar există câteva indicii. Dacă adresa nu are sens sau de design, se pare off, du-te la un alt site. În plus, dacă o mulțime de ferestre pop-up începe să apară, închideți-le și pentru a muta pe.

Daca o afacere pare prea bun ca să fie adevărat, nu este. Păstrați în minte că oricine poate lansa un magazin online și nu toate magazinele toate de renume. Face mai mult de cercetare pe diferite magazine înainte de a decide în cazul în care doriți să cumpere produsele tale. Nu alege un produs accesibil, dacă este vândut de un magazin cu o reputație proastă.

Cea mai mare lucru despre cumpărături on-line este că puteți verifica afară site-uri diferite, înainte de a comite o anumită achiziție. Acest lucru vă permite să comparați prețurile de la diferite magazine online. S-ar putea găsi că ceva care este în afara intervalului de pret, este mult mai accesibil de pe un alt site web.

În scopul de a salva pe taxele de transport maritim, este mai bine pentru a obține tot ce ai nevoie într-o singură comandă. Dacă nu faci așa, va trebui să plătească separat taxa de expediere pentru fiecare comandă. Acest lucru va costa o avere pe termen lung.

Magazin cu un prieten pentru a economisi bani. De multe ori, un magazin online va ofera transport gratuit sau un alt discount dacă cheltui o anumită sumă de bani. Dacă găsiți că nu veți fi de cheltuieli suma necesară, cere un prieten dacă au nevoie de ceva de la magazin, astfel încât să puteți economisi bani.

Cumpara articole din magazinul implică mai mult decât costul de elementul – cu costul ridicat al gazelor în aceste zile, la cheltuielile asociate de conducere la și de la magazin, să nu mai vorbim de uzura pe masina ta, poate depăși costul de elementul pe care doriți să cumpere! Cumpărături on-line este, pentru multe persoane, o mult mai ieftină formă de cumpărături.

Alege un magazin online care ofera rapid de transport maritim. Unele magazine ar putea dura până la o săptămână pentru a livra produsul comandat. Ar trebui să fie capabil de a găsi mai multe detalii despre transport dacă citiți secțiunea FAQ de magazin online sau contactați serviciul clienți înainte de a cumpăra un produs.

Așa cum a spus la începutul acestui articol, cumpărături on-line poate fi convenabil în mai multe moduri diferite. Mai degrabă decât presupunând că veți avea o experiență proastă, da cumpărături on-line o încercați. Dacă vă amintiți de sfaturile din acest articol și să le aplice la experiența dumneavoastră, puteți avea o mare de timp!