Forum Marirea Penisului

Sfaturi de frumusete Și Trucuri Pentru a Arata Bine in Fiecare Zi

Toată lumea vrea să arate bine, chiar dacă ei neagă la ei înșiși. Dar, uneori, lucrurile care o fac să arate mai bine. Viața devine în mod extensiv rutine de frumusete. Aceste sfaturi ar trebui să vă ajuta să găsiți timp pentru frumusețea în viața ta, indiferent cât de ocupat ești.

Încearcă să pui Vaselina pe unghii cuticule în fiecare săptămână. Acesta va ajuta unghiile sa creasca mai repede ca ea le hrănește. În plus, cuticulele si unghiile va arata mult mai sanatos. Prima dată când încercați acest lucru, veți observa rezultate imediate.

Utilizați machiajul ochilor culori, care va ajuta pentru a face culoarea ochilor albastru ferestre pop. Încercați cupru, bronz, rugina sau piersic fard de ochi. Un complement bun este dermatograf sau rimel, în general, de culoare maro inchis cu tachinează de maro sau caramida, poate chiar un indiciu de deep purple. Aceste nuante ajuta ochii albaștri iasă în evidență.

Face poloneză dvs. de unghii rezista mai mult. Puteți face unghiile sa arate ca tocmai ai avut o manichiura si dura mai mult prin utilizarea unui strat de baza, 2 straturi de culoare și un strat de top. Acest lucru va oferi unghiile cu un aspect lucios, care va dura cel puțin câteva săptămâni.

Valoarea de periaj părul des nu poate fi subestimată. Prin periaj frecvent te ajuta la distribuirea uleiurilor în scalp, la fel ca atunci când ai o perie caini blana, se distribuie uleiurile lor. Deci, prin periaj frecvent te ajuta distribui uniform uleiuri, vitamine si minerale de-a lungul părul tău, ajutându-l să rămână sănătos ca un întreg.

Vrei, pentru a evita ochii roșii de la nici un cost. La urma urmei, dacă vă atrag atenția asupra ochii cu machiaj, dar sunt iritate sau inflamate, a învinge în scopul de a aplica machiaj, în primul rând. Încercați să aveți unele picaturi de ochi la îndemână, așa că le veți avea dacă ai vreodată nevoie de ele. Picături pentru ochi nu numai de a vindeca ochii roșii, dar vă ajuta să țineți ochii deschiși, dacă te holbezi la un ecran de computer toată ziua sau de mers pe jos pe o plajă însorită.

Pentru un păr frumos, adăugați ulei pentru păr îngrijirea de rutină. Puteți face parul mai stralucitor, mai puțin creț, și masca de albire prin adăugarea de câteva picături de ulei pentru parul tau in fiecare dimineata. Bune uleiuri de utilizare sunt de ricin, rozmarin, sau uleiurile de susan. Toate dintre ele sunt eficiente și disponibile pe scară largă.

Păstrați fata ta frumoasă și tânără, investind într-o întâlnire cu un consiliu de certificate dermatolog sau medic. Multe tratamente spa, care sunt comercializate ca tratamente faciale pot conține ingrediente inutile, substanțe nocive, și aplicații dure care pot lăsa cu ușurință pielea ta deteriorat și într-o stare mai rea decât înainte. Un dermatolog are scopul de a ajuta; un spa angajat scopul este de a vinde mai multe produse.

Evita comerciale “unturi de corp”, care conțin substanțe chimice, coloranți și aditivi. Toate naturale ulei de nuci sau ulei de arahide face minunat peste tot corpul hidratante. Ele sunt foarte ieftine si sunt parfum gratuit. Dacă doriți aroma, puteți adăuga ulei esențial de alegerea ta. După baie, se unge nuci sau ulei de arahide pe generozitate. Încheie într-un vechi terry pânză halat si ghemuieste-te cu o carte bună sau un film în timp ce tratamentul umiditate absoarbe.

Pentru a reduce tonuri de roșu în pielea ta, utilizați un verde bazează anticearcan. Pentru verde și roșu sunt opuse unul de altul pe roata de culoare, tonuri de verde în anticearcan va anula orice tonuri de roșu în pielea ta. Cu toate acestea, păstrați în minte că aveți nevoie doar de a utiliza o cantitate foarte mică de corector pentru a contracara roșu. Dacă utilizați prea mult, poți ajunge în căutarea verde în loc.

Pentru a păstra unghiile lungi puternic și atractiv, ar trebui să facă un obicei de a aplica Vaselina pentru cuticule în fiecare săptămână. Acest lucru va încuraja creșterea unghiilor pentru că sunt, în esență, hrănirea nou unghiilor. Puteți preveni, de asemenea, unghii aschiere prin adăugarea întotdeauna un strat de top după ce aplicați poloneză pentru unghiile tale.

Pentru a vă oferi un facelift instant, se aplică doar o dungă de fard de obraz de-a lungul partea de sus a obrajilor. Culoarea va trage cu ochiul în sus, a da fata ta o mai stransa, mai tineresc. Dacă aveți pielea palidă, veți obține cel mai bun efect de un roz pal. Cei cu pielea mai inchisa ar trebui să aleagă nuanțe trandafirii.

Înainte de a începe să lucreze pe frumusetea exterioara mai întâi ar trebui să înțeleagă exact ceea ce-ți motivele pentru acest lucru sunt. Dacă vrei să fii frumoasă doar în scopul de a impresiona pe alții, veți avea o călătorie dificilă. Cu toate acestea, dacă o faci pentru tine, veți găsi-l să fie chiar mai ușor decât ați anticipat.

Există întotdeauna un pic de timp să vă răsfățați și să arate bine. Chiar dacă puteți face doar câteva minute de timp în fiecare zi pentru un tratament de înfrumusețare, vă veți simți mai bine. Cu sfaturile din acest articol, sunt acum bine stabilit pentru a face cele mai multe din acea vreme.