Este Posibila Marirea Penisului

Informații solide Despre Telefoane mobile, Care Sunt Ușor De Înțeles

Se pare ca astăzi toată lumea are un telefon mobil. Sanse sunt, chiar bunica ta are unul. Acestea sunt destul de convenabil și vă permite să facă atât de mult mai mult decât a face apeluri. Nu numai ca poate un telefon mobil vă menține conectat la lume, dar poti juca jocuri, naviga pe web, și mult mai mult.

Asigurați-vă că să ia în considerare datele de minute de la semnarea în sus pentru planul dvs. de telefon mobil. Unele planuri au foarte limitat de minute, iar acest lucru se poate transforma într-o afacere proastă dacă utilizați telefonul pentru a accesa Internetul sau de a juca jocuri de multe ori. Dacă telefonul este capabil de a face aceste lucruri, pentru a primi cele mai multe din ea prin achiziționarea de un plan care sprijină utilizare adecvată.

Atunci când cumpără telefonul dvs., asigurați-vă că să ia în considerare pachete. Multe companii le oferă, și ele pot include lucruri cum ar fi un caz sau un încărcător de mașină. Este de multe ori mai puțin costisitoare pentru a cumpăra toate aceste elemente într-un pachet, decât să le cumpere separat, și există o șansă bună veți dori unele dintre accesoriile.

Dacă trebuie să sunați pentru informații de pe un telefon mobil, nu aveți nevoie să plătească taxe uriașe pentru ea. Puteți apela 800-411-GRATUIT. Apoi veți auzi informațiile de care aveți nevoie după o perioadă scurtă de publicitate.

Atunci când sunt de cumpărare un telefon mobil în magazin, asigurați-vă că veți obține în valoare de banii lui de tocmeală cu dealer-ul. Acest lucru nu funcționează tot timpul, dar de multe ori, veți obține reduceri pe care le puteți folosi pe telefon sau pentru aplicații care se aplică la telefon.

Debrand telefon, dacă doriți pentru a crește memoria pe care o ai. Acest lucru înseamnă că va elimina toate de teme, logo-uri și imagini de compania care se referă la, care vă va oferi mai mult capacitatea de a achiziționa tonuri de apel și imagini de la alți furnizori de servicii de telefon mobil.

Înțeles planul dvs. de telefon mobil. Aceste planuri pot fi destul de complexe între datele de alocații, în total vorbim de minute, mesaje text, și tarifele internaționale. Înainte de a accidental explozie printr-o indemnizație și fi taxat mai mult, știu ce pot și ce nu pot face. Acest lucru poate salva o tona de bani pe factura lunară.

Dacă sunteți într-o zonă care are un semnal foarte scăzut, ar trebui să opriți telefonul. Lăsându-l pe va termina doar cu o baterie de mort. Ar trebui, de asemenea, încearcă să-ți ții telefonul în aer liber și mai mult de când semnalul este un pic mai slab în poșete, sertare și alte locuri inchise.

Nu achiziționați un smartphone, dacă singurul motiv pentru care ai nevoie de un telefon mobil este de a vorbi. Acest lucru poate fi o pierdere mare de bani pe termen lung pentru că veți obține o mulțime de scumpe caracteristici care nu aveți nevoie. Sunt extrem de scumpe, deci de a salva niște bani și stick la un telefon prost.

Nu permiteți ca telefonul să meargă mort înainte de încărcare. Frecvente de reîncărcare este de așteptat și planificat în design. Ei nu dețin o taxă, precum și atunci când în mod repetat să puterea bateriei prea scăzută înainte de încărcare. Încearcă să-ți telefonul cu bateria incarcata la un moment anterior.

Dacă telefonul este capabil de încărcare printr-o interfață USB, asigurați-vă că știți ce versiune de USB care are nevoie. Unele telefoane mai noi nevoie de USB 3.0. Acest lucru poate însemna că conectarea lor într-un port USB 2.0 va face doar le putere în jos pentru lipsa de suc. Evident, ei nu vor reîncărca în acest fel.

Dacă aveți un copil cu un telefon mobil, să le învețe utilizarea responsabilă a telefonului lor. Deoarece cele mai multe telefoane mobile sunt capabile de a obține on-line și mesaje text, folosind un telefon mobil poate veni cu multe posibile probleme. Set de reguli pentru copiii dumneavoastră, atunci când vine vorba de utilizarea telefonului mobil și să monitorizeze modul în care le folosesc.

Înțelege funcțiile din agenda telefonului. Îl puteți folosi pentru a programa întâlniri și întâlniri sau chiar timpul liber. Puteți seta alerte în advanc astfel încât să nu uitați nici o întâlnire. Se economisește hârtie și este util pentru păstrarea programul.

După cum puteți vedea, telefoanele mobile sunt mari, mici dispozitive. Poți să-ți suni mama sau tata, text prietenul tău cel mai bun, să joace un joc distractiv, naviga pe Internet, și mult mai mult. Utilizați sfaturi în comun, în acest articol pentru a face cele mai multe din experiența dumneavoastră cu telefonul mobil.