Despre Erectie

Tot ce Trebuie Sa Stii Despre Asigurarea de Viață

Desigur, nu avem de obicei de gând să mor, dar este inevitabil. Este imperios necesar ca familia ta poate trăi confortabil în caz de o tragedie, mai degrabă decât să fie lăsat cu nimic. Acest articol vă va oferi sfaturi excelente privind asigurarea de viață.

Atunci când se creează o poliță de asigurare de viață, niciodată numele copiilor minori în calitate de beneficiar. Punctul slab al acestui plan este că minorii nu pot moșteni bani, așa că este manipulat de către un custode numit de către stat sau de la compania de asigurări. Acest custode nu ar putea fi părintelui supraviețuitor. În plus, introducerea copilul dumneavoastră în calitate de beneficiar le permite acces la întregul fond de îndată ce aceștia împlinesc 18 ani.

Asigurați-vă că și numai de o asigurare de viata de la companii care sunt într-o poziție financiară puternică. Agențiile de Rating precum Standard & Poor ‘s, Moody’ s și alții dau rating la companiile de asigurări. Nu lucra cu orice companie care nu are Un “a” de rating de aceste agenții pentru a proteja investițiile.

Du-te la un consilier financiar pentru a ajuta, în loc de un broker. Brokerii vor face bani din a te înscrie cu o poliță de asigurare. Cu toate acestea, consilieri financiari primi o taxă fixă. Prin urmare, consilierii financiari nu au aceleași tipuri de stimulente de vânzări brokeri, și au mai puțin motivația de a conduce-ți de decizie într-o direcție sau alta.

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra o poliță de asigurare de viață și sunteți un fumător, încercați să renunțe. Acest lucru este pentru că cele mai multe companii de asigurări de viață nu va oferi asigurări pentru un fumător, deoarece acestea sunt mult mai expuse riscului de a face cancer pulmonar și alte legate de fumat condiții. Companiile care vor oferi o asigurare pentru un fumător va percepe de obicei mai mari rate de primă.

Dacă aveți membri de familie care depind de tine, ia în considerare obținerea o poliță de asigurare de viață. Dacă mori, de asigurare de viață poate ajuta partenerul tau plăti pentru colegiu sau achita ipoteca.

Atunci când alegeți polițele de asigurare de viață, asigurați-vă că ați înțeles diferența dintre termen și de asigurare de viață permanent. Termen de asigurare este bun pentru o anumită perioadă – după ce expiră – asiguratul nu beneficiază de prestații. Asigurare permanentă, în timp ce mai scumpe, se acumulează o valoare în numerar și este garantat să rămână în vigoare, atâta timp cât politica plăți continua.

Cele mai multe companii de asigurări de viață avea nevoie pentru a lua un examen medical inainte de a le da de acoperire. Se uită la tensiunea arteriala, nivelul de colesterol, EKG de rata de inima ta de activitate, și multe alte indicatori care relevă prezența de orice fel de boli sau factori de risc. Puteți efectua mai bine la test, chiar pune-te într-o rată mai mare de clasă, prin consumul de alimente scăzut de grăsime pentru cele două zile înainte de test. Bea multă apă pentru a menține hidratarea și evitați alcoolul pentru trei-patru zile înainte de test. De asemenea, asigurați-vă că veți obține o multime de somn pentru săptămâna de dinainte de examen.

Cumpere dreptul de suma de asigurare de viață pentru a acoperi toate nevoile dumneavoastra. Skimping pe asigurari de viata nu este o idee bună. Termen de asigurare, mai ales, este foarte accesibil, astfel încât asigurați-vă că veți obține cât de mult de asigurare de care ai nevoie. Pentru ca o regulă de degetul mare, în considerare cumpărarea de asigurare care este egala cu aproximativ 6 până la 10 ori venitul tau.

După cum a declarat anterior, toată lumea în cele din urmă moare. Pentru unii oameni, acest lucru se întâmplă mult mai devreme decât era de așteptat. Dacă nu te uiți la viitor, este posibil ca moartea ar putea duce la familia ta de a pierde tot ce au. Puteți planifica pentru viitorul familiei tale, urmând sfaturile din acest articol.