Cresterea Testosteronului

Idei noi Pentru Utilizarea Mobile Marketing În Afacerea Ta

Aveți nevoie pentru a fi cel mai bun absolută că nu există când vine vorba de mobile marketing. În acest articol, veți găsi nu numai ca este acest cadru de spirit de apreciat, dar, de asemenea, furnizat cu scris clar sfaturile oferite de experți în domeniu care doresc să te văd excel.

Aveți nevoie pentru a construi o mare bază de date în primul rând. Nu trebuie doar să adăugați aleatoare de numere de telefon mobil atunci când sunt construirea unui mobil de date de marketing. Motivul este, trebuie să aveți permisiunea acestora înainte de a începe a face acest lucru. Adresați-vă on-line existente clienții să se alăture telefonul mobil de date, și să le dea un cupon de trimitere prieteni.

Îmbunătăți dvs. de mesaje text cu alte forme de comunicare. Face uz de marketing multi-canal. O formă de comunicare nu este suficient pentru publicul de azi. Fiecare stil de comunicare are propriul set de argumente pro și contra. Acest lucru este de ce este cel mai bine să utilizați mai mult de unul. Încercați să trimiteți direct mail, e-mail și un mesaj chiar înainte de a se întâmplă ceva important.

Face mesajele distractiv. Amintiți-vă că telefonul mobil poate fi de asemenea folosit ca o sursă de divertisment. Face mesajele interesant și incitant, în timp ce furnizarea de abonat, fie cu informații semnificative sau de divertisment. Când abonații sunt de a face ceva sau doar de așteptare pentru ceva, pe undeva, ei se vor uita la mobil ca un incitant sau distracție plăcută.

Oferă recompense imediate. Cu mobile marketing, puteți oferi clienților dumneavoastră ceea ce doresc, fără întârzieri. Având o întârziere poate face lucrurile își pierd valoarea lor sau a cererii. Oamenii vor participa în campania de marketing, în speranța de a obține răsplata promisă. Cu atât mai repede vor primi recompensa, fericit că va fi.

Indiferent de ce tip de caracteristici, sunteți de gândire de a adăuga la dvs. de marketing mobil de campanie, trebuie să ne amintim că este vorba despre executarea aici. Utilizatorii de telefonie mobilă sunt în creștere într-un ritm mai rapid decât utilizatorii de PC-uri, astfel încât toată lumea este încercarea de a merge mobil. Afară, concentrându-se pe calitatea execuției, mai degrabă decât doar de expansiune.

Ta înclinație naturală poate fi pentru a trimite mesaje nesolicitate cu noi campanii de mobile marketing, dar spam-ul nu este mod de a merge în orice campanie. Este un mare turn-off și poate lăsa un permanent pată pe reputația și determina să-și piardă clienții regulate.

Mobile marketing este vorba de catering pentru o anumită nișă, deci trebuie să-l joace de formatare tot ce ai pus de a lucra bine în lumea de telefonie mobilă. Deci, dacă ai face orice clipuri video, asigurați-vă că acestea sunt preventiv formatat pentru dispozitive mobile pentru a asigura cea mai bună calitate.

Face anunțuri potrivite pentru ecrane mici și viteze reduse sau acestea nu pot fi vizualizate la toate! Cele mai multe dispozitive mobile au ecrane mici și viteze de transfer de date mult mai lent decât un PC obișnuit atât de design conținutul mobil pentru a fi afișate în mod corespunzător sau altfel nu poate ajunge la tinta!

Atunci când sunt de email marketing mobil mesaje, doriți să vă asigurați că aveți clientului prenumele, și de a folosi! Atunci când un mesaj simte personale, oamenii, probabil, va citesc. Petrece un pic de timp, astfel încât vă sunt oferind clienților un sentiment că pot avea încredere în tine.

Obține permisiunea înainte de a începe să adăugați numere de telefon mobil la baza de date. Obtinerea permisiunea înseamnă că au găsit pe cineva care este interesat în serviciu sau produs. Dacă nu reușesc să obțină permisiunea, trimiterea de mesaje, care probabil nici măcar nu fie citit. Trimiterea de mesaje fără permisiunea poate fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a ruina reputația ta.

Asigurați-vă că pentru a plasa link-uri de pe site care sunt asociate cu site-uri de socializare și sunt orientate spre afaceri. Șansele de potentiali clienti poticnire peste conturile dvs. de rețele sociale de accident sunt mici, dar vizitatorii site-ul dvs. principal va fi mult mai probabil să fie interesați.

Atunci când e-mail clienții dumneavoastră, vreau să specific de a le cere pentru numărul lor de telefon mobil. Spune-le că, dacă au dat această informație vă va fi capabil să le text reduceri, știri despre un produs și orice alt anunț important pe care compania ta are de gând. Dacă sunt de acord cu acest lucru, ei vă va oferi numărul lor.

Include un link către site-ul dvs. de la sfârșitul mesajului. Tu ar trebui să dezvolte o versiune mobilă a site-ul dvs. că oamenii pot naviga cu ușurință de la un telefon mobil sau tableta. Dacă nu aveți un site web mobil, cei mai mulți utilizatori vor fi în continuare posibilitatea de a accesa site-ul dvs. obișnuit de pe telefoanele lor.

Pentru a da mesaje text de un impuls, de a folosi multi-media de mesaje! Aceste mesaje pot utiliza caracteristici suplimentare, cum ar fi fotografii sau sunet pentru a transmite mesajul dumneavoastră un impact mai mare. Aceste zile, cele mai multe telefoane pot accepta multi-media, mesaje, și este inteligent pentru a profita din plin de asta. Imaginile si muzica sunt mult mai greu de ignorat decât un simplu text.

Nu va limitati mobile marketing pentru un site web mobil. Aceste site-uri trebuie să rămână relativ mici și nu vă permit să facă mai mult. Profita de eforturile rețelele sociale face pentru a oferi persoanelor cu aplicații: trimite clientilor dvs. un lin la Facebook pagina sau la feed-ul Twitter.

În concluzie, nu este un secret că sunteți preocupat de performanță atunci când vine vorba de mobile marketing și acest lucru este pentru o varietate de motive. Sperăm că informațiile conținute de mai sus în acest articol va oferi o perspectivă diferită sau idei noi despre cum să pună în aplicare planul.