Chirie Garsoniera Bucuresti

Informați-Vă Despre Energie Verde Tehnologie! Check Out Aceste Informații!

Dacă obiectul de energie verde nu este una care sunteți familiarizați cu, atunci acest articol vă va educa cu privire la impactul acestui tip de viață pot avea asupra mediului și tine. Puteți folosi energie verde în casa ta, în multe feluri și aici sunt câteva sfaturi.

Esti un fermier? Dacă este așa, puteți închiria o proprietate a companiilor energetice pentru instalarea de turbine eoliene. Puteti beneficia de această energie și spațiul necesar este minim.

Amintiți-vă că panourile solare, dacă le-ați instalat pe acoperiș sau oriunde altundeva pe proprietatea ta, trebuie să fie înclinată spre soare, pentru a primi o expunere maximă. În Emisfera Nordică, acest lucru înseamnă confruntă sud, cu un unghi de latitudine, plus cincisprezece grade. În caz contrar, investiția nu va reveni la fel de multă energie ca tine sper.

Pentru a practica buna de energie verde obiceiuri ar trebui să facă o prioritate din a recicla la domiciliu. Ceva care este reciclabil ar trebui să fie sortate și depozitate într-un recycle bin. De a face acest lucru, luați un rol activ în a face sigur că mediul este sigur pentru toată lumea în timp ce, de asemenea, reducerea costurilor de energie.

Dacă doriți pentru a face o mai bună utilizare de energie în casa ta, dar nu sunt sigur de unde să încep, program o casă de audit energetic de la un auditor profesionist. Aceste conturi pot investiga casa ta, și sugerează modalități de a reduce consumul de energie, cu tehnologie verde și alte îmbunătățiri.

Face mici schimbări, dacă nu aveți o mulțime de bani pentru a investi sau nu au acces la fel de resurse ai nevoie. Ia un mic de energie solară de instalare pentru a oferi putere pentru o singură cameră, și a obține câteva celule solare pentru a încărca telefonul mobil și alte dispozitive, de exemplu.

Opriți toate aparatele. Atunci când nu utilizați aparatele din casa ta, face un obicei de a le opri atunci când nu este în uz. Elemente, cum ar fi televizoare, calculatoare, și luminile ar trebui să fie toate de pe astfel încât să puteți preveni nedorite de utilizare a energiei. Nu numai ca este bun pentru a utiliza mai puțină energie, factura la electricitate va fi mult mai puțin!!!

Dacă sunteți în favoarea utilizării de energie verde pentru a economisi bani, precum și pentru a ajuta mediul, încercați să utilizați un sistem energetic care omite combustibili fosili cum ar fi cărbunele și gazul natural, deoarece acestea tind să emită dioxid de carbon. În schimb, utilizați un sistem de energie regenerabilă, precum energia solară, eoliană sau hidro-electrice.

Cumpara Energy Star produse. În casă tipic, aparatul este în jur de 20 la sută din consumul de energie electrică. Puteți achiziționa produse care conțin Energy Saver seal și începe economisirea de bani pe factura de curent și de a folosi mai puțin din lume surse de energie. În scopul de a transporta Energia Stele sigiliu, aparatul are pentru a rula eficient.

Una foarte de bază, metoda de utilizare a surselor regenerabile de energie verde în casa ta este utilizarea de energie solară să se usuce hainele. Care este, pune-ti uda rufele pe sârmă. Cantitatea de energie economisită prin utilizarea unui uscător este considerabilă, și, de asemenea, se tine afara, in vreme frumoasă.

De multe ori o repetă, încă sfat util pentru oricine care vrea pentru a începe de economisire de energie de astăzi, este de a flip-off de lumină atunci când părăsesc sala. Ai fi surprins cât de multă energie ai putea ajunge de economisire în timp, dacă veți obține în obiceiul de a opri luminile. De asemenea, va salva pe factura de curent.

Cei care doresc pentru a economisi energie și de a trăi o viață mai verde poate doriți să ia în considerare reducerea cantității de iluminat în casa lor. Întreabă-te dacă chiar ai nevoie de patru lămpi într-o singură cameră, sau de a citi o carte de lumină, mai degrabă decât folosind camere de iluminat pe timp de noapte. Acest sfat simplu poate merge un drum lung pentru a reduce consumul de energie.

Sigiliul orice scurgeri de aer în casa ta. Scurgeri de aer, sau infiltrare de obicei apare atunci cand aerul de afara intra in casa ta, incontrolabil prin orificii și fisuri. Puteți sigila în mod corespunzător aceste orificii și fisuri prin etanșare sau weatherstripping. Acest lucru reduce foarte mult răcire și încălzire costurile, mai buni clădirii dumneavoastră durabilitate, și vă ajută să vă mainatain o viață mai sănătoasă mediul de acasă.

Taie în jos pe energie electrică prin spânzurare, cel puțin unele dintre hainele în aer liber să se usuce. Soarele și vântul le să se usuce repede și hainele tale vor mirosi proaspat atunci când le aduce. Lenjeria de pat și prosoapele pot face uscător rula o lungă perioadă de timp și sunt ușor să stea în aer liber.

Cu toate sfaturi ai citit despre energie verde ar trebui să aveți acum o idee mai bună a ceea ce este nevoie pentru a “merge verde”. Energia verde este, desigur, o mare pentru mediu, precum și. Odată ce ați folosi aceste sfaturi, fiind verde va părea ca o bucată de tort.