Cel Mai Mare Penis

Sfaturi de moda Direct Din Stilul de Experți

Căutarea mare te face sa te simti minunat, de asemenea! Acest lucru este de ce oamenii de ambele sexe încep să învețe cât mai mult despre moda. Cauta cele mai bune dvs. nu este doar despre cele mai bune stiluri, dar a ști cum să le porți cu încredere. Citiți mai departe pentru unele sfaturi de mare pe care le puteți pune la încercare astăzi.

Dacă doriți să cumpere un nou parfum sau parfum, încercați o mostră de la primul magazin. Spray de miros, și așteptați aproximativ cincisprezece minute. Mirosul pentru a vedea modul în care interacționează cu propriul miros natural. Doar pentru că îți place cum miroase pe o altă persoană nu garantează că acesta va avea același parfum pe tine.

Nu vă fie teamă de a purta aspectul de dragoste. Poate de multe ori simt un pic înfricoșător la sport un aspect care este un pic ieșit din comun. Cu toate acestea, dacă chiar vrei să-l poarte, doar o fac! Este logic pentru a permite adevărata ta interioară diva de moda pentru a ieși, chiar dacă ea este pe partea de ciudate.

Dacă sunteți incepand de a merge gri, încercați să utilizați o vopsea vegetală. Atâta timp cât acesta este la doar câteva fire care cauzează anxietate, acest produs ar trebui să facă truc. Se pare gri, o nuanta care este un pic mai deschise decat restul parului. Folosind colorant vegetal va face să arate ca și cum ai fi frumos, noi repere și apoi va dispărea peste aproximativ trei luni.

Nu este foarte ușor de a purta carouri, în special atunci când sunteți în căutarea de a adopta un aspect care este mai moale decât în mod normal. Dacă trebuie să porți carouri, asigurați-vă că vă asociați-l cu ceva care este feminin ca blugi skinny sau un sac, care are volane pe ea.

Există nenumărate opțiuni atractive în accesorii pentru parul tau. Cerul este limita aici, și puteți alege din diferite împletituri și benzi, arcuri și panglici, agrafe și bigudiuri, și mult, mult mai mult. Garderoba ta ar trebui să aibă o mulțime de aceste elemente. Pentru a fi atletic, de exemplu, este recomandat să poarte un costum care arata atletic si se potrivesc cu o similare coada de cal titular. Dacă aveți de gând afară pentru seara, alege o bentita care merge cu tinuta ai purta.

Un bun sfat de moda este de a începe să experimenteze cu stilul tău, dacă ai devenit foarte plictisit cu garderoba ta. Puteți face acest lucru pur și simplu de a încerca un nou tip de îmbrăcăminte pe care le-am purtat niciodată înainte, cum ar fi o eșarfă sau un anumit tip de rochie. Acest lucru cu siguranta va improspata garderoba ta.

Turiștii ar trebui să încerce aducerea culori neutre in nuante diferite pentru a crea combinații vestimentare. Acest lucru vă asigură că nu va trebui să fie preocupat de culori conflictuale. Utilizați curele și eșarfe și accesorii pentru a vă ajuta să apară tras-împreună.

Dacă ești un om, trebuie să vă asigurați că nu purta bretele și o curea în același timp. Aceste două lucruri servi în același scop, făcându-le inutile. De asemenea, va arata caraghios sportive bretele cu o curea. Acesta este un joc simplu de moda nu că va menține în căutarea frumos.

Alege partea de sus sau de jos pentru a accentua sexy, dar niciodată amândouă. Linia dintre sexy și căutarea de prost poate fi foarte subțire; cu toate acestea, această regulă de degetul mare ar trebui să fie suficient. Atunci când accentua partea superioară sau inferioară a corpului, să păstreze cealaltă jumătate elegant, dar conservatoare. Bear în minte, această regulă se aplică la bărbați sau femei.

Știi cum de a alege pantofi care se potrivesc cu tinuta ta? În cele mai multe cazuri, pur și simplu aveți nevoie pentru a vă asigura că centura are aceeasi nuanta cu pantofii. Se va crea un mod clasic se uite cineva ar putea aprecia.

În concluzie, cum te uiți afectează modul în care te simți. Acest lucru presupune în mod corespunzător purtarea de haine elegante. Cu toate acestea, acest lucru nu este la fel de ușor cum ar putea părea. Ia ceea ce ai învățat aici să vină cu un foarte bun simt al stilului.