Ceaiuri Pentru Potenta

Nu pierde O Secundă: Simplu Sfaturi de Gestionare a Timpului

Nu există nici o îndoială că oamenii sunt mai importanti viața agitată decât oricând în aceste zile. Pentru acest motiv, solide abilități de gestionare a timpului au devenit o necesitate. Revizuirea sfaturi și îndrumări care urmează mai jos, și în curând veți dobândi cunoștințele necesare pentru a gestiona în mod eficient sarcinile și obligațiile care fac de familie.

Programul importante evenimente sau întâlniri. Încercați să creați o limită de timp pentru aceste evenimente. Odată ce aveți un program scris pentru o zi, face cel mai bine să rămânem la ea. Dacă un lucru merge în prelungiri, găsi un loc care te-ar putea reduce permis timpul. Acest lucru va ajuta să obțineți prin ziua ta, fără a merge peste constrângerile de timp.

Pentru mulți oameni, de gestionare a timpului este o chestiune de multitasking. Dacă doriți, pentru a maximiza productivitatea, acest lucru nu ar putea fi o strategie bună pentru a urmări. Multitasking împarte atenție, astfel încât nici un singur subiect devine beneficia din plin de abilitățile dumneavoastră. În loc să-ți împarți atenția, a pus pe noi sarcini și să continue să se concentreze la locul de muncă la îndemână.

Când te trezești în dimineața, să ia un pic de timp pentru harta dvs. de zi. Scrie ceea ce trebuie să fie făcut și timpul pe care il aloca pentru fiecare sarcină. Acest lucru vă va ajuta să profitați la maximum de fiecare moment al zilei.

Nu permiteți-vă să devină rula în jos. Dacă nu sunteți suficient de somn pentru că și-au extins calendarul dvs., nu veți fi capabil de a fi la fel de productiv. Dacă veți găsi că nu există suficiente ore în zi pentru a dormi și de muncă, este timpul pentru a găsi ajutor la muncă.

Revizuirea programul de zi cu zi. Se pot elimina anumite activități? Sunt sarcini pe care le pot da pe mâna altcuiva să o facă pentru a elibera timp pe programul de zi cu zi? Delegarea sarcinilor în mod corespunzător, puteți salva o mulțime de timp. Atunci când delega o sarcina altcuiva, persoana va termina sarcina.

Una dintre cele mai fundamentale măsuri pentru o mai bună gestionare a timpului este folosind un calendar. Tipul de calendar utilizați este complet până la tine. Unii oameni le place să scrie activități pe hârtie, astfel încât acestea să cumpere un anumit tip de calendar de hârtie. Alții pot alege să-și păstreze calendarul de evenimente de pe telefonul lor mobil sau alte dispozitive portabile.

Oamenii sunt de așteptat să fie la timp. Atunci când nu sunt la timp, nu numai ca perturba propriu de gestionare a timpului, se perturba altele, la fel de bine. Încercați să construiască un timp suplimentar în planul de zi cu zi. Acest lucru vă va ajuta de a respecta termenele limită și de a face fiecare întâlnire programată în timpul zilei.

Uită-te în programe software care sunt menite pentru a ajuta cu managementul timpului. Odată ce este stabilit, acesta va fi rapid și ușor de a planifica cum timpul este petrecut. Acest software este destinat pentru a ajuta și se va dovedi a fi destul de eficient în cât timp este petrecut în fiecare zi.

Nu respingerea simplitatea de un simplu buzunar planificator cu pagini pentru a scrie în numiri, zile de naștere, liste și alte lucruri importante. Oamenii tind să se bazeze prea mult pe gadget-uri electronice pentru a le ajuta să gestioneze viața lor, dar de hârtie și stilou poate fi de multe ori cel mai eficient mod de a organiza gandurile tale.

Un simplu, dar eficient de gestionare a timpului sfat este de a păstra un jurnal detaliat fiecare zi, care include toate sarcinile de efectuat și comisioane rula, și cât de mult fiecare a luat. Încercați să mențină acest tip de jurnal, mai ales pe cele mai aglomerate zile, astfel încât să aveți un bun punct de referință pentru planificarea viitoare. În acest fel, veți fi capabil de a ambarcațiunile de eficient programele pentru tine, care nu pierde timp prețios.

Organizația este prieten de gestionare a timpului, astfel încât planul cu grijă pentru a profita din plin de ore de ziua ta. Finisaj cele mai importante sarcini în primul rând astfel încât acestea nu sunt crearea de stres în viața ta. Apoi folosim timpul cu înțelepciune, și nu uitați să luați timp pentru a vă relaxa.

Dacă aveți probleme cu gestionarea timpului tău, ia în considerare păstrarea un jurnal. Timp de trei zile, scrie tot ceea ce faci pentru a indica modul în care se petrece timpul. Un jurnal vă va ajuta să înțelegeți cât de mult timp petrecut faci productive lucrurile și cât de mult timp ai pierdut pe neproductive conversații, gândurile și acțiunile.

Păstrați dvs. pentru a-do list pe persoana ta. Acest lucru este de bun ca un memento. Unele dintre sarcinile pe care le va face va fi stresante sau chiar emoționale. Acest lucru te lasă să-ți uit program. Ține lista la tine tot timpul este cel mai bun pariu pentru a realiza tot ceea ce trebuie făcut în fiecare zi.

În scopul de a gestiona timpul, ei bine, le-ați luat pentru a gestiona sănătatea dumneavoastră. Studiile arată că persoanele care nu primesc corectă de somn sau de nutriție nu funcționează la fel de bine pe tot parcursul zilei. Atunci când fiecare minut contează, vreau să fie pe partea de sus a jocului. Mănâncă și doarme bine este jumătate din bătălie!

Având în viețile noastre ocupat, toată lumea ar putea sta să perie pe abilitățile de gestionare a timpului. De învățare pentru a în mod corespunzător jongla cererile de școală, de familie și de acasă poate fi greu, dar este esențial. Cu puțin noroc, citind informațiile prezentate mai sus a dat o fundatie buna pentru a construi un nou, simplificat programul pentru tine.