Care Este Marimea Normala A Penisului

Energie verde Sfaturi de care Aveți Nevoie Să Știți Despre

Dacă aveți în vedere transformarea verzi surse de energie pentru casa ta, ai găsit cel mai bun articol! Sfaturile care urmeaza va oferim sfaturi utile despre cum puteți pune în aplicare mai ecologice metode de utilizare a energiei, chiar în propria casă și a început cât mai curând mâine!

Încălzire a apei cu puterea de la soare poate fi foarte eficient. Dacă locuiți într-o regiune care nu este la risc pentru congelare, este posibil să se instaleze un sistem care pompează apă într-un solar de încălzire, atunci pompe este în casa ta. Cu toate acestea, ia în considerare care ar putea avea nevoie de încă un tradiționale de încălzire, dacă va fi folosind o mare cantitate de apă caldă, sau dacă soarele nu vin pentru un timp.

Ia timp să se usuce hainele în mod natural. Uscător în casa ta are o mulțime de energie și este destul de simplu să stea hainele și le permite să se usuce la aer. Dacă aveți nevoie să utilizați uscătorul, apoi asigurați-vă că pentru a curăța scamele pentru a vă ajuta să funcționeze mai eficient.

Atunci când fac cumpărături pentru aparate noi, alege pe cele în care energy star rating este în cel mai eficient gama. Chiar dacă nu-ți permiți aparate noi, puteți alege piesele de schimb pentru aparatele vechi care sunt mult mai eficiente și va ajuta aparatele vechi economisi bani și de energie ca noi.

Înlocuiți regulat bec cu Energy Star becuri. Aceste becuri dura aproximativ zece ori mai mult ca un tradițional bec incandescent, și de a folosi aproximativ 75 la sută mai puțină energie, economisind aproximativ 30 de dolari în costurile de energie pe durata de viață a becului. De asemenea, ei emit aproximativ 75 la sută mai puțină căldură, și, prin urmare, sunt mult mai sigure.

În timpul sărbătorilor, acesta poate fi tentant să doriți să puneți o mulțime de lumini, atât în interiorul cât și în afara casa ta. Cu toate acestea, acest lucru nu este înțelept. Nu numai ca va factura la electricitate fi extrem de mare, dar vă va fi folosind prea multă energie. Încercați să folosiți luminile de Crăciun cu moderație.

Au întotdeauna o sursă de putere de rezervă pentru un vânt sistem de generare. Sistemul trebuie să fie capabil să țină cont de low-vânt de zile. Această rezervă ar putea fi un alt tip de sursă regenerabilă, cum ar fi un sistem de baterie alimentată de energia solară, sau un generator diesel. O altă opțiune este de a avea acasă conectat la sursa de curent de grilă.

Cumpara un incalzitor solar de apa pentru casa ta. Incalzitoare de apa consuma o cantitate masivă de energie electrică în fiecare zi, chiar și atunci când nu este în uz. Prin achiziționarea unui încălzitor de apă, care exploateaza energia de la soare, veți vedea o clipă reducere la factura de energie. Face sigur că este bine izolat.

Dacă sunteți încă utilizați o mai tradiționale sursă de energie, de a investi într-un termostat programabil. Acest lucru va permite să pre-seta temperaturi atât pentru zi și noapte ori. Acest lucru duce la economii în bani și energie ca și în noaptea de mulți oameni permit casele lor să se răcească prin scăderea naturală a temperaturii.

Utilizați încălzitoare solare de apă ca o alternativă la încălzirea apei cu energie electrică. Ei folosesc energia soarelui pentru a incalzi apa pentru utilizarea în casa ta sau de afaceri. Locatia ideala pentru un solar de încălzire a apei este un sistem de acoperiș orientată spre sud, care nu este umbrită. Tehnologiile actuale permit sistemului să se amestece în cu acoperiș, astfel încât să nu distrage atenția de la casa ta.

Gândește verde cadouri pentru cadouri atunci când aveți nevoie pentru a cumpara cadouri. Dacă aveți de gând să o încălzire casă, dă-le un caz de becuri CFL pentru noua lor casă sau să cumpere prietenii tăi reutilizabile din oțel inoxidabil sticle de apă. Chiar dacă nu aveți pentru a oferi cadouri, cred că despre cumpararea-le pentru tine.

Toată lumea poate beneficia de economii, și a mediului, cu siguranță, pot beneficia de mult mai eficiente și mai curate surse de energie. Pune sfaturi pe care le-am citit în acest articol astăzi la o bună utilizare în propria casă pentru a reduce amprenta de carbon, de a salva de energie pentru generațiile viitoare și de a economisi sume considerabile de bani!