Aparat De Marirea Penisului

Nevoie De Un Card De Credit Sfat? Citește Pe

Când te gândești la responsabilității fiscale, care sunt cuvintele care vă vin în minte? Mulți oameni cred că de actiuni, obligatiuni, sau de economisire, dar puțini oameni să ia în considerare Cărțile de Credit să fie responsabil. Adevărul este, că cele mai de succes oameni folosesc carduri de credit, cu toate acestea, ele sunt responsabile cu utilizarea lor.

Nu mai scapam de un cont pentru un card de credit înainte de a merge asupra a ceea ce se presupune. În unele circumstanțe, închidere conturi de card de credit poate afecta negativ raportul de credit, care este ceva care ar trebui să fie evitate. În plus, dacă aveți cărți care alcătuiesc o mare parte din întreaga istorie de credit, încercați să păstrați-le deschise și active.

Nu se aplică pentru un nou card de credit înainte de a înțelege toate taxele și costurile asociate cu utilizarea acesteia, indiferent de bonusuri pe care le poate oferi. Asigurați-vă că ați înțeles tot ceea ce este scris în amendă de imprimare, deoarece multe companii de carduri de credit au termeni specifici trebuie să adere la, în scopul de a obține bonusuri. De obicei, vi se cere să-și petreacă o anumită sumă într-un cuplu de luni de la semnarea în sus pentru a primi bonusul. Verificați că vă puteți întâlni acest lucru sau orice alte calificări înainte de semnarea contractului; nu te distras de emoție de-a lungul bonus.

Face suma minimă de plată lunară în foarte puțin pe toate dvs. de carduri de credit. Nu face suma minimă de plată la timp te poate costa o gramada de bani de-a lungul timpului. Acesta poate provoca, de asemenea, rău pentru dvs. de rating de credit. Pentru a proteja atât cheltuielile, și de rating de credit să fie sigur de a face plățile minime la timp în fiecare lună.

Ia timp pentru a juca în jurul cu numere. Înainte de a merge afară și a pus o pereche de cincizeci de dolari pantofi de pe cardul de credit, stai cu un calculator și dau seama de cheltuielile cu dobânda. Se pot face doua-cred că ideea de a cumpara pantofii pe care crezi că ai nevoie.

Nu există nici un capăt la tipurile de programe de recompensare puteți găsi pentru cardurile de credit. Dacă petrece o mulțime de pe carduri de credit, folosind carduri cu informații pertinente de programe de loialitate poate fi un mare bonus pentru tine. De-a lungul timpului, avantaje se adaugă și vă va oferi o mare de venituri suplimentare sau reduceri.

Profita de reducerile oferite de compania cardului de credit. Multe companii au un fel de bani înapoi sau sistem de puncte, care este atașat la cardul propriu. Când utilizați aceste lucruri, puteți primi bani sau marfa, doar pentru a utiliza cardul dumneavoastră. În cazul în care cardul nu oferă un stimulent ca acest lucru, sunați compania de cărți de credit și întreabă dacă poate fi adăugat.

Nu a începe să utilizați carduri de credit pentru a cumpăra lucruri nu sunt în măsură să permite. Doar pentru că puteți utiliza cardul pentru a obține un nou TELEVIZOR nu înseamnă că vă puteți permite. Nu numai ca vei fi împovărate cu interes, aceasta poate provoca plățile dvs. lunare a devenit prea mare pentru tine de a ține pasul cu. Ieși din magazin și mull peste achiziție pentru un cuplu de zile înainte de a lua decizia finala. Dacă este ceva pe care doriți să achiziționați, verificați cu magazinul, ca într-o casă de finanțare poate oferi dobânzi mai mici decât cardul de credit.

În fiecare lună atunci când primiți o declarație, ia timp să se uite peste ea. Verificați toate informațiile pentru precizie. Un comerciant din greșeală, am încasat o sumă diferită sau poate au prezentat o plată dublă. Puteți găsi, de asemenea, că cineva a accesat contul de card și a mers la cumpărături. Raportați imediat orice inexactități la compania cardului de credit.

Stiu istoricul dvs. de credit înainte de aplicarea de noi carduri. Noul card este limita de credit și de rată a dobânzii va depinde de cât de bune sau rele istoricul dvs. de credit este. Evita orice surprize de a obține un raport de credit de la fiecare dintre cele trei agenții de credit o dată pe an. Puteți să-l gratuit o dată pe an de la AnnualCreditReport.com, un guvern sponsorizat de agenție.

Avem o lista cu card de credit, numere de cont și creditor de urgență numerele de telefon de contact. Asigurați-vă că este într-o locație sigură, cum ar fi o cutie de blocare care nu conține alte carduri de credit. Ar trebui să-ți cărțile fi vreodată pierdut sau furat, puteți utiliza această listă pentru a notifica prompt companiilor care au emis cardurile de credit și de a-l informa de situație.

Urmăriți programe de recompense. Aceste programe sunt destul de populare cu cărți de credit. Puteți câștiga lucruri cum ar fi bani înapoi, compania aeriană mile, sau alte stimulente doar pentru utilizarea dvs. de card de credit. O recompensă este un plus frumos dacă deja sunteți de planificare pe folosind cardul, dar s-ar putea ispiti în încărcare mai mult decât de obicei, ar fi doar pentru a obține aceste recompense mai mari.

Mulți oameni, mai ales atunci când sunt tineri, se simt ca și cardurile de credit sunt un tip de bani gratis. De fapt, ele sunt exact opusul, plătit bani. Amintiți-vă, de fiecare dată când utilizați cardul dvs. de credit, vă sunt de fapt lua un micro-împrumut cu incredibil de mare interes. Nu uitați că trebuie să restituie acest împrumut.

Dacă doriți să utilizați un card de credit, trebuie să înțeleagă dedesubturile. Acest lucru este pentru că adevărul este că, carduri de credit, în timp util, poate fi, de asemenea, periculoase în mâini greșite. Ai nevoie să fie conștienți de capcane comune care se întâmplă cu utilizarea creditului, în scopul de a le evita.