Alungirea Penesului

Este Important De A Angaja O Încredere Broker De Proprietate Atunci Când Cumpără Sau Vinde O Proprietate Comercială?

Piața imobiliară poate merge în sus și în jos, dar comercial real estate într-un loc de prim poate fi un lucru bun pentru a cumpara oricand. Acesta poate fi chiar momentul perfect să-l cumpere, deoarece piața este în jos. Acest articol vă poate ajuta să înțelegeți atunci când este un moment bun pentru a investi în imobiliare comerciale.

Credite comerciale pentru imobiliare necesita o mai mare plată în jos pe proprietate, care a fost cumpărată. Petrece ceva timp de învățare despre diferite creditorii comerciali în zona dumneavoastră pentru a găsi unul care are cea mai bună reputație cu debitorii. Acest lucru este sigur de a face o mare diferenta atunci când sunteți încercarea de a obține un împrumut.

Dacă va fi, inclusiv utilități în chiriaș chirie, asigurați-vă că pentru a afla costul de aceste utilitati, înainte de a stabili suma de închiriere. Acesta poate fi, uneori, ușor de sub estima costul de căldură în timpul iernii sau aer condiționat în timpul verii. Facturile de apă poate varia în funcție de zonă. Având o imagine exactă a utilities poate vă păstrați de la sub prețurilor de proprietate.

Ia timp să ia în considerare opțiunile de investiții atunci când vă decideți imobiliare este în cazul în care vrei să faci bani. În considerare o varietate de proprietăți poate doriți să proprii. Vor fi comerciale sau rezidențiale? Vor fi singure unități sau mai multe unități? Decide cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pe lucrări de renovare.

Dacă sunteți un proprietar, este important că nu ești prea indulgent cu cei chiriaș. Permițându-le să meargă peste tot, ai putea sfârși prin a pierde o mulțime de bani. Veți fi, de asemenea, lipsește având un chiriaș care este mai adevărat pentru cuvântul lor.

Dacă un imobil deținătorul de licență ar trebui să acționeze ca agent, acestea devin automat agentul tău și trebuie să lucreze numai pentru a efectua acțiuni care vor lucra în interesul tău. Un dual agenția este atunci când un agent de lucrări pentru cele două părți opuse pe aceeași proprietate de vânzare. Acest lucru trebuie să fie prezentate și agreate de ambele părți.

Rata capacul în imobiliare comerciale se referă pentru a calcula valoarea totală de proprietăți generatoare de venit. Exemple de mari pentru a determina ratele de capitalizare ar fi un mall, mai multe într-un rând de clădiri de birouri, complexe de apartamente, care au mai mult de cel puțin 5 unități. Ratele de capitalizare va ajuta să determinăm cantitatea de fluxul de numerar vă puteți aștepta de la dobândite imobilelor comerciale.

Nu permiteți niciodată ca un agent imobiliar sau un alt profesionist pentru a face presiuni în a face ceva ce nu se simt confortabil cu. Dacă vor continua să insiste pe ceva, cereți-le să prezinte un caz pentru tine de ce acest lucru este necesar. Dacă după asta, încă nu sunt sigur, nu ezitați să găsească un alt profesionist pentru a lucra cu.

Ai nevoie de a angaja un agent imobiliar care are experienta cu bunuri imobiliare comerciale, dacă sunteți încercarea de a vinde proprietatea dumneavoastra comerciale. Există un agent care ar putea fi încercarea de a obține în imobiliare comerciale joc, dar de fapt nu au nici o experiență în vânzarea de bunuri imobiliare comerciale. Asta înseamnă că ele nu pot fi în măsură să vă ofere ajutorul de care mai experimentat agent imobiliar ar fi în măsură să.

Ar trebui să știi întotdeauna cum să ia legătura cu întreținere de urgență. Vorbesc cu proprietarul clădirii despre persoana care în prezent se ocupă de reparații de urgență. Știu numerele lor de telefon și, de asemenea, ceea ce probabil timpul de răspuns este de gând să fie. Dezvolta un plan de urgență pentru acele momente când perturbarea de serviciile tale apare. Această planificare în avans poate salva reputația de afaceri dacă o lovește de urgență.

Ori de câte ori face o afacere pe orice proprietate imobiliara, să fie întotdeauna sigur de a avea un curent de evaluare. Băncile ar putea avea nevoie de a avea o altfel de evaluare, și asta este bine, dar este încă o idee bună de a avea propria evaluare de proprietate înainte de a face o ofertă pentru proprietate. Evaluare vă va oferi o estimare a proprietăților adevărat în valoare și de a determina riscul de a investi în ea.

Pentru a obține cel mai bun broker imobiliar este posibil, ar trebui să uite pentru o firmă care va lua timp pentru a asculta ceea ce ai de spus. Nu există o mărime se potrivește tuturor în imobiliare. Dacă o firmă folosește aceleași tehnici cu toți clienții lor, vă sunt, probabil, nu va fi mulțumit.

A fost arătat în acest articol că imobiliare comerciale poate fi o investiție bună, chiar și într-o piață în jos. De a studia informațiile din articol și de învățare pentru a face alegeri înțelepte, ați putea găsi că supra-saturate piata imobiliara, poate fi momentul perfect pentru a cumpara că imobiliare comerciale pe care le-ați dorit mereu.